Ambitnie i zdrowo

Starasz się zdrowo odżywiać? Zwracasz uwagę na to co jesz i jak jesz? Wiesz, że dania z patelni mogą zachwycać swoim smakiem oraz cieszyć wzrok, będąc jednocześnie zdrowe? Patelnie marki Ambition pokryte nowoczesną powłoką TEFLON™ pozwalają bez obaw zmniejszyć ilość tłuszczu potrzebnego do smażenia, nie tracąc przy tym na jakości dania. Tak przygotowane potrawy są mniej kaloryczne i tym samym łatwiej przyswajalne przez organizm.

Zdrowa kuchnia może być smaczna. Ty udowodnij, że może być także nietuzinkowa - podejdź ambitnie do tematu i przygotuj niskotłuszczowe danie z patelni. Puść wodze fantazji i wysmaż dzieło, które zachwyci jury.

Zadanie konkursowe

  1. Stwórz przepis na zdrowe, niskotłuszczowe danie z patelni.
  2. Zadbaj o odpowiednią prezentację dania - pokaż, że potrawa przygotowana na patelni może wyglądać atrakcyjnie.
  3. Zrób zdjęcie potrawy i opublikuj je wraz z przepisem na swoim blogu w czasie trwania akcji.
  4. Pod wpisem poinformuj czytelników, że patelnię do niskotłuszczowego smażenia można nabyć w internetowym sklepie: www. sklep.dajar.pl (wstaw aktywny link do sklepu)
  5. Nie zapomnij umieścić we wpisie bannerka i zgłosić przepis do konkursu na stronie akcji. Możesz przygotować maksymalnie trzy przepisy.

Nagrody

Dla laureatów konkursu przewidzieliśmy aż 13 nagród.

Nagroda główna:


3x odtwarzacz muzyczny iPod nano z opcją Fitness + opaska do biegania.

iPod nano pozwala odtwarzać muzykę i wideo w najwyższej jakości. Poza tym to idealny partner do ćwiczeń. Ma wbudowany krokomierz, więc możesz łatwo liczyć kroki i spalone kalorie, a także mierzyć przebyty dystans, tempo i czas.

Wyróżnienia:


10x patelnia marki Ambition z linii Taurus 28cm

Patelnia marki Ambition z linii Taurus wykonana jest z odlewanego aluminium z raczkami przystosowanymi do używania w piekarniku. Można w niej zatem nie tylko smażyć, ale także zapiekać dania. Zastosowanie powłoki Teflon™ Platinum Plus, pozwala ograniczyć zużycie tłuszczu, a dzięki zwiększonej odporności na zadrapania dozwolone jest stosowanie doi niej nawet metalowych łopatek.


Dodatkowo, wszyscy laureaci dostaną zaproszenie na warsztaty kulinarne w studio Przypraw Dopraw.

Do pomocy w wyborze zwycięskich prac zaangażowani zostali blogerzy kulinarni, którzy ocenią przygotowane dania pod kątem pomysłowości, walorów zdrowotnych oraz prezentacji. W skład jury wchodzą:
Joanna Moroch z bloga Kulinarne Szaleństwa Margarytki
Natalia Ruszkowska-Tabor z bloga Poezja Smaku
Sylwia Ładyga z bloga Ostra na słodko

Konkurs organizowany przez Dajar Sp. z o.o. Przeczytaj regulamin konkursu.

durszlak Akcję założył: durszlak
Wyślij wiadomość
Czas trwania: od 2015-10-12 do 2015-11-08
Akcja zakończona!

Wpisy dodane do akcji:

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x