Kuchnia gruzińska

W Polsce wciąż ciężko o autentyczne dania kuchni gruzińskiej. Ma ona wiele do zaoferowania smakoszom, ze względu na niewystępujące nigdzie indziej połączenia smaków i ciekawe sposoby przyrządzania i podawania potraw. Gruzja to kraj skąpanych w ciepłym słońcu zboczy gór na których uprawia się tak cytrusy, pomidory, arbuzy, czy dorodne bakłażany, jak i herbatę - co stanowi w połączeniu z dziczyzną, baraniną i wieprzowiną podstawę tutejszej kuchni. Razem poznajmy ogrom przepisów oferowanych przez tradycyjną kuchnię Gruzji!

Wyraczynka Akcję założyła: Wyraczynka
Wyślij wiadomość
Czas trwania: od 2013-11-09 do 2013-12-10
Akcja zakończona!

Wpisy dodane do akcji:

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x