Łosoś norweski na jesienno-zimową rozgrzewkę

Rozgrzej ciało i pobudź zmysły zimowym daniem z łososia norweskiego. Podziel się z nami swoim ulubionym przepisem na zimowe, rozgrzewające danie ze świeżego lub / i wędzonego łososia norweskiego.

Przygotuj przepis na danie dla 4 osób z 200, 300 lub 500 g łososia norweskiego.

W zamieszczanym przepisie zaznacz, z jakiej ilości łososia zostało przygotowane danie.

Każdy uczestnik akcji może zamieścić 3 przepisy na danie ze wskazaną w zasadach konkursu gramaturą łososia norweskiego.

Jury – znani i lubiani szefowie kuchni – Adam Chrząstowski i Andrzej Polan wybiorą najlepsze przepisy w każdej kategorii – gramaturze łososia, z jakiej zostało przygotowane danie.

Nagrody

Nagroda główna:

Publikacje 3 zwycięskich przepisów – po jednym z każdej kategorii, wraz z prezentacją bloga i jego autora w miesięczniku „Claudia” oraz warsztaty kulinarne z Adamem Chrząstowskim i Andrzejem Polanem.

Wyróżnienia:

9 wyróżnień – po 3 z każdej kategorii – warsztaty kulinarne z Adamem Chrząstowskim i Andrzejem Polanem w zakresie przygotowania i serwowania norweskich ryb i owoców morza. 50 kolejnych uczestników otrzyma zestawy magnesów na lodówkę od łososia norweskiego.

Konkurs organizowany przez Advanced PR Sp. z o.o., działający w imieniu Norweskiej rady Ryb i Owoców Morza. Przeczytaj regulamin konkursu.

durszlak Akcję założył: durszlak
Wyślij wiadomość
Czas trwania: od 2012-10-30 do 2012-11-29
Akcja zakończona!

Wpisy dodane do akcji:

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x