Lista akcji

Zielony groszek na różne sposoby


Czas trwania: od 2014-07-06 do 2014-08-06
Akcję założyła:
Zacisze kuchni
08normal utckh0k2n0z0mrgrtkupv3agpvu8dqzz

Zapraszam do zielono - groszkowej akcji, w której liczą się pomysły, inwencja własna i kreatywność. Proponuję akcję, w której mile widziane są wszystkie dania i te na ciepło i te na zimno, na słodko, kwaśno, wytrawnie, do picia i do chrupania, co tylko wpadnie Wam do głowy, jedynym warunkiem jest użycie w potrawie zielonego groszku, który ma grać pierwsze skrzypce. Groszek ma być zatem głównym składnikiem dania, a nie tylko dodatkiem. Fajnie jeśli docenicie świeży groszek, ale dania z groszku mrożonego czy konserwowego także są mile widziane.

Zasady:
  • Można dodać po kilka wpisów z jednego bloga.
  • Nie można dodawać wpisów napisanych przed rozpoczęciem akcji.
  • Dodane wpisy wymagają akceptacji przez koordynatora akcji.
  • Wymagane jest wklejenie banerka akcji pobranego ze strony akcji.
  • Wpis musi zawierać zdjęcie potrawy.

24 uczestników
MAgda
Lipka
pinkyyy
foodmania
glodny alergik :)
Daria o Zdrowiu
chilliczosnekioliwa
pati1996
jemwiecjestem
Zacisze kuchni
Antenka
dagooshya
Patrycja (mikimama)
malinowyporanek
Szybko Tanio Smacznie
Zapach Apetytu
Marta
margoja
Wyraczynka
anit-gotuje
rever
lucynako
bastalena
BitterHoney
Pogaduszki:
  • bastalena
    bastalena | 2 lata temu
    @Zacisze kuchni, już się wszystko wyjaśniło. Dziękuję za przyjęcie moich przepisów do akcji. Pozdrawiam i niebawem zapraszam do mnie :)
  • Zacisze kuchni
    Zacisze kuchni | 2 lata temu
    @bastalena: przeczytaj sobie pomoc, tam znajziesz wsyztsko.
  • bastalena
    bastalena | 2 lata temu
    hej:) jestem tu nowa i chciałabym się dowiedzieć jak to działa. Skopiowałam banerek na swojego bloga, wcisnęłam "dodaj wpis", a nie widzę go tutaj :( dlaczego?
  • Zacisze kuchni
    Zacisze kuchni | 2 lata temu
    @Patrycja (mikimama): Pozdrawiam :)
  • Patrycja (mikimama)
    Patrycja (mikimama) | 2 lata temu
    Dziękuję i pozdrawiam :)
  • Patrycja (mikimama)
    Patrycja (mikimama) | 2 lata temu
    Nie wiem czy zaakceptujesz mój przepis, ale warto spróbować :)