Forum

Palnik kuchenny

Obserwuj wątek
Karenira

Karenira

7 wpisów
Karenira
Karenira
prawie 5 lat temu cytuj

Witam,
Planowałam zakup palnika do karmelizowania od dłuższego czasu i teraz zdecydowałam się go wreszcie zdobyć. Przejrzałam sobie nieco dostępne modele na necie i powiem od razu, że interesuje mnie niekoniecznie najtańszy, ale za to na pewno solidny. Czy ktoś mógłby polecić mi jakiś konkretny model i firmę? Jakich Wy używacie? Które zdecydowanie odradzacie?
Widziałam w sklepie model firmy Fackelmann w zestawie z miseczkami i wyglądał tak niesolidnie, że zrezygnowałam z zakupu.
Mam nadzieję, że pomożecie mi z wyborem.
Pozdrawiam

Karenira
Karenira
prawie 5 lat temu cytuj

Sprawdzałam na stronie Tchibo i online jest już niestety niedostępny. U mnie nie ma stacjonarnego sklepu. Jak na razie myślę o palniku firmy Lurch.
Czy ktoś takiego używa?

Hani.pl
Hani.pl
ponad 4 lata temu cytuj

Używam palnik firmy Lurch, naprawdę pożądana rzecz, bardzo łatwy w obsłudze, zabezpieczenia i regulację no i obudowa z aluminium, na pewno będziesz zadowolona. Znajomi kupili Küchenprofi też sprawuję im się całkiem dobrze i porządnie jest zrobiony ale ja jednak wolę Lurcha.

Prezydentowa
Prezydentowa
ponad 4 lata temu cytuj

Ja też mam taki i również mogę szczerze polecić. Mam go od niedawna, ale robiłam już płonące mięsa 2 razy, właśnie z pomocą palnika, jestem bardzo zadowolona.
Ma praktyczną regulację płomienia, świetne zabezpieczenie i jest nieduży, za to bardzo poręczny; łatwo napełnia się gazem, bardzo wydajny.

Prezydentowa
Prezydentowa
ponad 4 lata temu cytuj

Dodam jeszcze, że konkretnie mam palnik Lurch z obudową z tworzywa, czerwony. :)

Karenira
Karenira
ponad 4 lata temu cytuj

Dziękuję :)
W takim razie też się w taki zaopatrzę.

wkuchniwieczorem
wkuchniwieczorem
ponad 4 lata temu cytuj

A czy ktoś używał palników z DUKI?

Zaloguj się, aby odpowiedzieć