1z

ZOBACZ TAKŻE:

Chrupiąca serowa przekąska idealna do piwa. Z pewnością sprawdzi się na imprezie, jak i na wieczór przed telewizorem. Paluchy serowe – przekąska kibica Sposób przygotowania Krok 1Z podanych składników Zobacz więcej
coolinarnie.pl
coolinarnie.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
coolinarnie.pl
Snickers

Snickers 1348

0
Snickers to przepyszne orzechowe ciasto z delikatną słodkawą masą, które zawsze się udaje. A co najważniejsze – potrafi zadowolić nawet najbardziej wybredne podniebienia. Snikers Składniki Ciasto Zobacz więcej
Już kilka razy widziałam ciasta z serduszkowym wzorem i marzyło mi się bardzo upieczenie takiego. Jak sobie zamarzyłam, tak zrobiłam. Wyszło podwójnie słodko. Jabłecznik “od serca” Składniki Ciasto Zobacz więcej
Muszę przyznać, że jestem dumna z mojego pomysłu użycia zielonego pesto jako sosu-bazy do pizzy. Wyszło megapysznie. Pesto świetnie komponuje się z czarnymi oliwkami i pieczarkami. Pizza z zielonym Zobacz więcej
Ciasto i kompot to jedyne co mi przychodzi do głowy, kiedy myślę jak spożytkować agrest z przydomowego ogródka. Kompot już był, teraz czas na ciasto. W połączeniu z bezą powstał wyrazisty Zobacz więcej
i mokre składniki, następnie dodać żurawinę i czekoladę – wymieszać. Ciastem wypełnić formę do muffinek wyłożoną papilotkami. Piec około 15-20 minut w 180 stopniach. Smacznego :) 1Z podanej porcji Zobacz więcej
Ciasto nie jest zbyt słodkie, a smak śmietankowego budyniu przyjemnie urozmaica kwaśny sok z cytryny. Tarta budyniowo-cytrynowa Sposób przygotowania Krok 1Z mąki, soli, cukru, margaryny i jajka Zobacz więcej
cynamon Sposób przygotowania Krok 1Z podanych składników zagnieść spód i wykleić nim niewielką foremkę ok 19 cm. (Ja użyłam dwóch małych naczynek do zapiekania,bo nie dysponuję taką formą. Wyszło ok Zobacz więcej
coolinarnie.pl
coolinarnie.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
coolinarnie.pl
Marcinek

Marcinek 769

0
i marynaty Sałatki Śniadania, kolacje Sosy i dipy Tanie Danie Tarte, quiche Walentynki Wielkanoc Zupy Autorzy Ania Gosia Paulina Emilia Agata Agnieszka Mama EmilkaW Archiwa Luty 2014 Styczeń 2014 Zobacz więcej
3 łyżki cukru pudru 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia masa makowa 200g mielonego maku 200ml mleka migdałowego 50g cukru 1 czubata łyżka miodu 2 łyżki ekstraktu waniliowego lub rumu starta skórka Zobacz więcej
budyniu) Sposób przygotowania Krok 1Z podanych składników na ciasto zagnieść ciasto i odstawić do lodówki na 15 minut. Krok 2Na litrze mleka ugotować budyń z podanych składników. Gdy budyń Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: