Przepis na a_se

Powiązane przepisy:

Wiem, że musieliście długo na to czekać, ale wreszcie jest podsumowanie i ogłoszenie wyników. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za wzięcie udziału i w Akcji Jeżyny edycja II. I muszę przyznać, że Zobacz więcej
Dziękuję wszystkim za udział w akcji i przepraszam za opóźnienie z podsumowaniem. 1409.Pizzerinki na piwie z dodatkiem warzyw autorka: Bożena | blog: Moje domowe kucharzenie 1413.Makaronowe mufinki Zobacz więcej
rogaliki przepyszne, ale cukru to trzeba więcej niż dwie łyżki, bo za mało słodkie :) może warto w przepisie dopisać? masa makowa kupiona, wzbogacona przeze mnie migdałami, rodzynkami. Moja mama robi Zobacz więcej
Szybkie gotowanie: Podsumowanie akcji kulinarnej "Na grzyby! II" Szybkie gotowanie czyli jak nie tracić czasu w kuchni :) Strony Strona główna Przepisy Recenzje książek Współpraca Konkursy Moje akcje Zobacz więcej
karto_flana
karto_flana Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Z kartoflanego pola
Szkockie placuszki

Szkockie placuszki 284

Bardzo maslane i puszyste, przypominaja nieco biszkoptowe omlety :) Podajemy z maslem pomaranczowym, ktore jednak u mnie nie "zalapalo sie" na zdjecie. SWietne na podwieczorek lub slodka kolacje. Na Zobacz więcej
Waniliowo-cytrynowe muffinki Lubia je dzieci. Proste w wykonaniu mieciutkie i lekkie jak puch. Polecam! Na 12 sztuk: 1 laska wanilii 1 jajko 150 g cukru szczypta soli 75 ml oleju 300 ml maslanki o Zobacz więcej
Pierwszy raz jadłam te ciasteczka u teściowej. Kiedy poprosiłam ją o przepis okazało się, że nie są jej autorstwa. Zrobiła je druga synowa Ayşe (pierwsza to ja :)) Ayşe to specjalistka od klasycznych Zobacz więcej
precelia
precelia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
wyspasmaku.blog.pl
Rolada szpinakowa

Rolada szpinakowa 1195

Kiedyś nie lubiłam szpinaku a to za sprawą szkolnych obiadów, które skutecznie zniechęcały by jeść to cenne warzywo. Trochę czasu minęło i teraz naprawdę lubię szpinak. Dobrze doprawiony jest Zobacz więcej
Sobotnie przedpołudnie najczęściej spędzam na jednym z moich ulubionych bazarów. Piję w domu mocną kawę i w drogę! Tym razem spotkałyśmy się z M. aby kupić to i owo. W rezultacie załadowałyśmy auto Zobacz więcej
Ciasto miodowe: 500 dag mąki 120 g cukru pudru 200 g masła 2 jajka 2 łyżki miodu 2 płaskie łyżeczki sody rozpuszczone w dwóch łyżkach mleka Masa budyniowa: 2 budynie waniliowe bez cukru 600 ml mleka Zobacz więcej
Składniki 1kg karkówki, 2,4 kg boczku, 1,6 kg łopatki wieprzowej, 100g soli, suszony majeranek, około 4 kopiaste łyżki. 20g pieprzu czarnego, świeżo rozdrobnionego, 1 główka drobno pokrojonego Zobacz więcej
Kochani , nie wiem jak to się dzieje ,że do tej pory nie wstawiłam przepisu na swoją ulubioną , mocno lukrowaną struclę makową,a prawie w rok w rok ja piekę( nie licząc o dwóch latach do tyłu co Zobacz więcej
Kochani , nie wiem jak to się dzieje ,że do tej pory nie wstawiłam przepisu na swoją ulubioną , mocno lukrowaną struclę makową,a prawie w rok w rok ja piekę( nie licząc o dwóch latach do tyłu co Zobacz więcej
you were supposed to call me tonight we would have gone to the cinema and, after, to the restaurant, the one you like in your street we would have slept together, have a nice breakfast together and Zobacz więcej
Jeśli czytasz ten artykuł, to prawdopodobnie dotarła do Ciebie plaga Instagram SHADOWBAN. Nie wieszczego dotyczy? chciałbyś dowiedzieć sięjakie czynnikiwpływają na jego dostanie? Jak go unikać? Jak Zobacz więcej
Przyszedł czas na kolejne podsumowanie ciekawych otwarć w mieście. W ciągu ostatnich trzech miesięcy powstała między innymi pierwsza w Krakowie Dark Restaurant, czyli miejsce, w którym wyostrzymy Zobacz więcej
Ciekawe książki dla dzieci Blox.pl Zaloguj Załóż bloga Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Owsianka na 10 sposobów Ciekawe książki dla dzieci Poniżej przedstawiam Wam wybór tych Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka z soczewicą skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 12 kwietnia 2014 Sałatka z soczewicą 1 Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Pyrczak - babka ziemniaczana skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 12 kwietnia 2014 Pyrczak - babka Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: