aaa to duch

{{headerMessage}}
na pewien spokój ducha i daje pewność. Obiecuję, na przyszłość trochę bardziej poeksperymentuję, trochę głębiej poszperam... ale dziś znów, coś co uwielbiam - ogórki i avocado. No i kapankowe love. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
tydzień a my umieramy... I podczas gdy Tatusiek Duduś Niuniuś siedzi sobie komfortowo w miłym i przytulnym domciu i "się opiekuje" ja zaiwaniam z czerwoną opuchniętą trąbą do roboty, ze skwaszoną Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jednak zakonnica… Z trojgiem dzieci…, w katolickiej szkole…, niemożliwe… – A co robiły te dzieci? – Jak to co? Bawiły się, tańczyły w kółeczku! No wiesz, wokół tej świeczki… No i jeszcze tam był Zobacz więcej
wiszniówka
wiszniówka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wiszniówka
Zupa krem z pieczarek

Zupa krem z pieczarek 25

1
{{headerMessage}}
mnieiw swoje talerze. „Z warzyw!” – odpowiedziałam dziarsko i ochoczo zaczęłam jeść. „Ale z jakich?” – świdrujące spojrzenia nie wzięły ze mnie przykładu. „Spróbujcie zgadnąć”. O tak, duch Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Placek z kefirem

Placek z kefirem 3115

0
{{headerMessage}}
ha raggiunto la piccola casa .... - Ed eccola appena estratta dal pacco, posizionata sul mobile e pronta a dar il meglio di se, finalmente la planetaria ha deciso di raggiungerci, un grande reg... 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, un grande reg... 1 tydzień temu NaTemat.pl - Magda Gessler Ryby głosu nie mają - Czas więc przemówić w sprawie wigilijnego karpia. Żeby nie wylać dziecka z kąpielą, czyli walcząc ze sprzedażą żywych Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9279

1
{{headerMessage}}
. Do tego palone masło – nadaje delikatnego, orzechowego smaku, a zrumieni... 1 tydzień temu la piccola casa E per Natale una bellissima planetaria ha raggiunto la piccola casa .... - Ed eccola appena Zobacz więcej
{{headerMessage}}
soup, French-style - Happy New Year 2014! Wishing everyone a great 2014. (Hope PEACE will prevail) We did not have the spectacular fireworks that Dubai exhibited this year; (fr... 1 dzień temu Pyszne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1644

0
{{headerMessage}}
, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do polski - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki Izy

Pierniczki Izy 797

0
{{headerMessage}}
1 szklankę cukru pudru Zagnieść ciasto i wykrawać foremką. Piec ok. 7 - 10 minut w 180 stopniach. Można polukrować. Lukier: 1 białko 5 łyżek cukru pudru Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Chleb Danusi

Chleb Danusi 1472

1
{{headerMessage}}
foremek i zostawić na 1/2 godz. do wyrośnięcia. Piec 1,10 min w 200 stopniach. Można dodać do ciasta otrąb. Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gołąbki bez zawijania Sałatka z buraków Placek z kefirem Grażyny Paszteciki Edyty Sałatka w szklance 2013(58) grudzień(3) listopad(2) październik(2) wrzesień(2) sierpień(3) lipiec(3) czerwiec(16) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Gołąbki bez zawijania skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Gołąbki bez zawijania 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
you want to remodel your kitchen? - Robótki ręczne - U Agaty - Kuchnia Zen - Bartes.pl - Pokaż 25Pokaż wszystko Archiwum bloga 2014(12) styczeń(12) Sałatka z białej kapusty Bogusi Sałatka Stasi z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Quick Ramen - On our trip to Japan earlier this year I discovered a new found joy: noodle soup. Thanks to my daughter's (equally newfound) fondness of noodle soup we exp... 2 miesiące temu Pyszne Zobacz więcej