adjika

ZOBACZ TAKŻE:

bjedrona
bjedrona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wcinaj to!
Sos ajika

Sos ajika 108

Przepis w wersji papierowej, która jest dostępna w moim domu, zatytułowano „sos ajika”. Tak naprawdę, to nie jest to prawdziwy sos ajika, tylko po prostu sos paprykowo-pomidorowy. Co nie zmienia Zobacz więcej
Piekarnia rozpoczyna czwarty rok swojego życia! Piękne to, że przez tyle czasu spotykamy się aby upiec chleb z jednego przepisu, że nam się chce, i że potrafimy dzielić się naszymi wspolnymi Zobacz więcej
Chleb z burakiem to wybór Amber ze styczniowej piekarni na rozpoczęcie nowego sezonu. Przepis na chleb pochodzi z książki Emmanuela Hadjiandreou. Autor opracował ciekawą technikę zagniatania chleba Zobacz więcej
Torty z Folwarku
Torty z Folwarku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Torty z Folwarku
Dla dj

Dla dj 5

krakownatalerzu
krakownatalerzu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kraków na Talerzu
Aika

Aika 13

ADRES: Zwierzyniecka 30, Kraków KUCHNIA: japońska, sushi ZAKRES CEN ZESTAWÓW SUSHI: 30-250PLN W INTERNECIE:facebook|www Na krakowskiej mapie gastronomicznej restauracji japońskich i sushi barów nie Zobacz więcej
Nie jestem fanką Iphone’ów i IOSa. Nie dlatego, że mnie na nie nie stać, ale dlatego, że wypróbowałam Iphone 5s i z podkulonym ogonem wróciłam do Androida. Zdecydowanie lepiej korzysta mi się z Zobacz więcej
adasama
adasama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
sakuradiet
Let's eat Hijiki !

Let's eat Hijiki !  36

Hello readers! Today I will tell you something about my favourite ingredientwhich is oftenfound inJapanese cuisine. SEAWEEDS!!! In Japanit is believedthat dailyconsumption ofsea vegetables such as Zobacz więcej
JadziaPepin
JadziaPepin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
w mojej kuchni
ADŹIKA

ADŹIKA 85

ADŹIKA.......SKŁADNIKI 5KG pomidorów,-----3KG papryki czerwonej bez pestek-----1 KG kwaśnych jabłek ----- 1KG marchewki obranej ---20 DEKOczosnku obranego,------60 DEKO chilli z pestkami-tak to nie Zobacz więcej
Ania
Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Bajkorada
Ciasto warstwowe Mikado

Ciasto warstwowe Mikado 101

Ciasto Mikado przyniosła kiedyś do pracy koleżanka. Kilka warstw kruchego ciasta przełożonych kremem budyniowym i zwieńczonych czekoladową polewą (może być też kajmakowa). Bardzo mi posmakowało, więc Zobacz więcej
Od jakiegoś czasu w mojej kuchni coraz częściej goszczą algi. Produkt ten jest bogatym źródłem witamin i pełnowartościowych białek więc tym bardziej uzasadniona jest jego obecność w diecie Zobacz więcej
Dlaczego "Ciacho z akademika", pewnie się zastanawiacie. A no dlatego, że przepis jest tak prosty, szybki, łatwy, że nawet w warunkach akademickich wyjdzie, bo naszym sorkom wychodziło... Także Zobacz więcej
Zaparzcie sobie kawkę i przygotujcie się na nową porcję fotograficznych sekretów z backstagu, bowiem czas na kolejny wpis gościnny z serii Kulisy fotografii kulinarnej! :) W dzisiejszym poście swoją Zobacz więcej
Wielki finał akcji KUKBUK Poleca: kto otrzymał nasz certyfikat? - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Zobacz więcej
"Obudź w sobie wojownika. Siła motywacji" - Pasja Smaku Strona główna O mnie W mediach Kontakt | Współpraca Toggle navigation Kuchnia Śniadania Przystawki Zupy Obiady Pieczywo Przetwory Przyprawy Zobacz więcej
Domena Smaku
Domena Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Domena Smaku
Wielki sąd w Klubie Prawnika

Wielki sąd w Klubie Prawnika 10

Myślałam, że życie towarzyskie na Protokole Autoimmunologicznym się skończy. No bo jak wyjść do restauracji, gdzie nic nie można zjeść ani wypić. Ale spędziłam z Wojtkiem wspaniały wieczór Zobacz więcej
Wiosna to nie tylko czas porządków w domu i ogrodzie, to również dobry moment na zadbanie o zdrowie. Wiele osób po zimie postanawia oczyścić organizm, a przy okazji zgubić też kilka kilogramów. Jednym Zobacz więcej
Kiedy ostatnio byłam u rodziców do kolacji tata wyciągnął z lodówki mały słoiczek z intrygującą zawartością. Kazał mi tylko spróbować. A ja uwielbiam próbować, nowości! Najpierw powąchałam i wyczułam Zobacz więcej
beiot
beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczne zdrowe - wyroby domowe
Adżika

Adżika 3898

Adżika - pikantna pasta pomidorowa Pasta świetnie nadaje się do mięs, ryb, zapiekanego pieczywa, podawanych zarówno na zimno jak i na gorąco. Składniki: - 1 kg cebuli, - 1 kg jabłek, - 1 kg marchwi, Zobacz więcej
Po świątecznych obżarstwach, mam dla Was coś lekkiego. Marchew z groszkiem z nieco odmienionej, pikantnej wersji. To danie możecie zaserwować jako samodzielne danie, ale dla tych mięsożerców będzie Zobacz więcej
AnKa
AnKa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zasmakuj Kuchni
Mielone Tadzika

Mielone Tadzika 39

Prosty, rodzinny, tradycyjnyi smaczny wpis / przepis :) Od dawna chciałam uwiecznić tenTadzikowy przepis. Zresztą obiecałam.., więc jest. Nie znam żadnego innegofaceta na tym świecie, który Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: