adjika

ZOBACZ TAKŻE:

mlecznakrowa
mlecznakrowa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Mleczna Krowa
Muhammara

Muhammara 152

0
z miseczki, jako dodatek do kanapek, mięsa lub nawet jako rodzaj farszu do pasztecików (to nasz własny wymysł). W oryginale jest to dip z ostrej, czerwonej papryczki. Jada się go nie tylko na Zobacz więcej
JadziaPepin
JadziaPepin Obserwuj blogaObserwujesz bloga
w mojej kuchni
ADŹIKA

ADŹIKA 81

0
godziny ,az masa zacznie gęstnieć ...Gorące wlac do słoików i odwrócić do gory dnem ...JESLI KTOS SIE MARTWI TO MOZNA PASTERYZOWAC 10 MINUT.otwarty słoiczek trzymac w lodówce.,,,,,,,,SMACZNEGO I Zobacz więcej
- 1 łyżeczka czarnej soli kala namak - 1 łyżeczka suszonego tymianku - 0,5 łyżeczki wędzonej papryki - pieprz - ADJIKA czyli kaukaski przysmak na bazie pomidorów, papryki i marchwi, do kupienia tutaj Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: