akcja wigilia light

Rzucam okiem na to, co wyświetla mi Facebook. Nie dało się nie zauważyć, że świąteczny klimat opanował media społecznościowe, portale i radio. Wchodząc na jeden z kulinarnych agregatorów zauważyłam Zobacz więcej
-29projekt: Rud... Krystian Szymczak Violet Army- Lookbook cz.1 - Model : Magdalena Kolczyńska,Zuzanna WoźnickaDesigner : Krystian SzymczakMake up : Marlena KępaFoto: Emilia Kwiatek Kuchnia pełna Zobacz więcej
lubią niespodzianki - rozdanie z Prezentem z pomysłem:) 3 godziny temu Wiejskoczarodziejsko Kolega z akcji 4 godziny temu Moje życie na wsi Krok po kroczku... 4 godziny temu Skarbnica Przyjemności Zobacz więcej
| blog: www.mojasmacznakuchnia.bloog.pl Łódeczki z cykorii z łososiem autorka: edith | blog: Pasja Smaku Warzywny garnek z indykiem autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Ciasteczka Zobacz więcej
owoce (ananasa, mango, kaki)... 2 dni temu Buniabaje w kuchni Mielone w sosie pomidorowym - *Przepis jest krok po kroku , ale zazwyczaj wyciągam gotowe usmażone kotlety z zamrażalnika ( zawsze smażę Zobacz więcej
4 dni temu włoszczyzna włoszczyzna w świątecznej szopce - koleżanka mi powiedziała, że ateiści nie powinni świętować Bożego Narodzenia, choć już nie wytłumaczyła kto powiedział, że KrK ma prawa Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9217

1
mi powiedziała, że ateiści nie powinni świętować Bożego Narodzenia, choć już nie wytłumaczyła kto powiedział, że KrK ma prawa autorskie do 24-25-26... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne Zobacz więcej
....mniam... - bloog.pl rok 2013 w skrócie.... - . mniam-mniam.bloog.pl 4 dni temu włoszczyzna włoszczyzna w świątecznej szopce - koleżanka mi powiedziała, że ateiści nie powinni świętować Bożego Zobacz więcej
... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją ze świeżymi pomidorami i ogórkami, zimą Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1616

0
Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją ze świeżymi pomidorami i ogórkami, zimą wykorzystuję egzotyczne owoce Zobacz więcej
, kaki)... 2 dni temu Buniabaje w kuchni Mielone w sosie pomidorowym - *Przepis jest krok po kroku , ale zazwyczaj wyciągam gotowe usmażone kotlety z zamrażalnika ( zawsze smażę więcej).Wtedy dorabiam Zobacz więcej
2013 r., blog ITALIA OD KUCHNI kończy swoją działaność. Jest to oficjalne pożegnanie, jakiego nigdy tutaj nie było, czyli nie jest t... 1 miesiąc temu ...et si vous veniez manger chez nous? Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Chleb Danusi skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Chleb Danusi Na 2 keksówki: 3 1/2 Zobacz więcej
gotuje :) - KULINARNY.blogspot.com* - Twoja dieta - So you think you want to remodel your kitchen? - Robótki ręczne - U Agaty - Kuchnia Zen - Bartes.pl - Pokaż 25Pokaż wszystko Archiwum bloga Zobacz więcej
w usłudze Facebook Etykiety:drugie dania Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Nowszy postStarszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Zobacz więcej
gotuje Życzenia - ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM SPOKOJNYCH ŚWIĄT .NIECH CZAS ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA BĘDZIE CZASEM MIŁOŚCI,SPOKOJU ,PRZEBACZENIA ,POCZĄTKIEM NOWEGO .NOWEGO GESTU ... 1 tydzień temu Magiczna Zobacz więcej
... 8 godzin temu Gotuję bo lubię Galareta wieprzowa (wieprzowo - drobiowa) przepis - Więcej.. 8 godzin temu Moje Wypieki Sprawy blogowe - od środka - 8 godzin temu Moje włoskie impresje "Venerdi Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Naleśnik

Naleśnik 2458

1
:)**Na dwie porcje*** proszę pamietać że każdy piekarnik jest inny i czas... 5 dni temu Gotujący facet Leczo - 2015 - Lubicie cukinię? A pomidory... paprykę? Bo ja uwielbiam! Z tych prostych i tanich Zobacz więcej
gdy powrócę do rzeczywistości. Na razie wspominam, a wszystko co próbuję napisać ma wartość opowieści egzaltowanej pensjonar... 3 tygodnie temu Krakowskie smaki Ani Borówkowe ombre na zimno - Zobacz więcej
... 3 miesiące temu Turmeric and Saffron Khoresh Chaghaleh Badoom - Green Almond Stew - Iranian cuisine is known for its slow-simmered, flavorful and savory stews that are served with a platter of Zobacz więcej