ale to dobre

Hej! Dawno mnie tutaj nie było...ale tak pisałam Wam ostatnio na FanPage >>KLIK<< - pracuję i niestety nie mogę znaleźć czasu aby w końcu zmotywować się i napisać tu post...Jednak ostatnio Zobacz więcej
Obserwując otoczenie widzę, że coraz więcej osób zamawia catering dietetyczny. Zupełnie się temu nie dziwię – jesteśmy przecież coraz bardziej zapracowani i mamy coraz mniej czasu na gotowane. Ja sama Zobacz więcej
Po kuchennych radach dotyczących warzyw, dziś kolejna porcja dobrych kuchennych rad, tym razem dotycząca owoców. Zielone banany szybciej dojrzeją gdy będziemy je przechowywać razem z jabłkami. Jabłka Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Z gruntu dobre

Z gruntu dobre 22

Z gruntu dobre - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Miejsca Blogi Konkurs Zobacz więcej
Dobre leki na potencję | Kompendium praktycznych informacji Kompendium praktycznych informacji Toggle Navigation Strona główna Porady Zdrowie Wygląd Trudne sprawy Kontakt Zdrowie Dobre leki na Zobacz więcej
„Z gruntu dobre” – to linia produktów warzywnych, stanowiąca zupełnie nową kategorię w asortymencie firmy Sokołów S.A. Do współpracy w finalnej fazie tworzenia linii, Sokołów zaprosił blogerów Zobacz więcej
Wioleta g-a
Wioleta g-a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Mama Karmiąca
Dobre Szparagi bez tajemnic

Dobre Szparagi bez tajemnic 29

Mówiąc szparagi, mamy na myśli zarówno te zielone jak i białe. Ich sezon rozpoczyna się w połowie kwietnia, a kończy w ostatnich dniach czerwca.Tyle w nich podobieństw, co i różnic.Zarówno te białe, Zobacz więcej
Na dziś proponujemy garść dobrych rad i trików dotyczących warzyw. Z pewnością pomogą one w codziennym gotowaniu. Do gotowania brokułów dodajemy płaską łyżeczkę cukru – taka ilość nie zmienia smaku, a Zobacz więcej
Nie ma tego złego, co na dobre mi nie wyjdzie :) - Rusty fork Click “Like” to read us on Facebook You are awesome! Thanks, don't show this thing again please! You are awesome! HOME PAGE About me Zobacz więcej
Przyznaję się do pewnego jedzeniowego grzechu - bardzo lubię sos słodko-kwaśny ze słoiczka. Do tego kurczak, ryż i jestem bardzo zadowolona. Całe szczęście, że nauka gotowania jest taka ciekawa, więc Zobacz więcej
Wielką cnotą jest wiara i wielką cnotą jest miłość. Ale nadzieja to jakby największa z nich. Do ostatka człowiekowi towarzyszy i podźwignie go i wyprowadzi. Nadzieją weselący się idziemy. Zobacz więcej
Smakołyki Angeli na FacebookuPolski: Proporcje tej ziołowej herbatki są proste 1:1. Miętę i liście laurowe suszymy. Zaparzamy wrzątkiem, zostawiamy pod przykryciem na ok. 20 minut. Pijemy np. z Zobacz więcej
siksowna
siksowna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Według Lokatej
ale to dobre! - domowy makaron

ale to dobre! - domowy makaron 19

Zastanawiam się od czego zacząć ten post - po przerwie zawsze najciężej przychodzi szukanie słów. Zakładając kolejnego bloga miałam wiele pomysłów i wiele planów. Z czasem okazało się, że plany Zobacz więcej
Znam takich, którzy za masłem orzechowym przepadają. Nie jestem z grupy wyjadaczy tego specjału łyżką ale widziałam, da się:) Słoik dobrego masła orzechowego stał w mojej szafce dość długo, dostałam Zobacz więcej
Od dziecka uwielbiam ryby. Smażone, pieczone, grillowane, wędzone, same lub z dodatkami… Zawsze uważałam, że to jedno z lepszych dań. A do tego nie należy zapominać, że ryby są nie tylko smaczne, ale Zobacz więcej
Kolejnym pomysłem, który przywiozłam z zimowego urlopu był pysznie przygotowany sandacz w maśle cytrynowym. Ku mojej radości przepis znalazł się praktycznie sam, z tą różnicą, że nie na sandacza, a na Zobacz więcej
Pierwszy poniedziałek w Krakowie, pierwsza wizyta w naszym biurze i niespodzianka w postaci świątecznych paczek pełnych pyszności. Ach, jak ja lubię takie zwyczaje :) Wśród wielu produktów jeden z Zobacz więcej
Ostatnio w pracy toczyła się rozmowa o kuchni polskiej (pozdrowienia dla Oli!) i o tym co szybkiego, a smacznego i charakterystycznego dla naszej kuchni można przygotować dla zagranicznych gości. Mi Zobacz więcej
Nie lubię podążać za modą, jednak czasem stwierdzam, że warto się złamać i przynajmniej sprawdzić "o co tyle hałasu". Od kilku sezonów obserwujemy rozkwit ery slow - slow food, slow life itd. I Zobacz więcej
AbcMojejKuchni
AbcMojejKuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Abc Mojej Kuchni
To było dobre...

To było dobre... 438

Lubicie pizzę? :) My bardzo, dziś zostawiłam męża z obiadem i kolacją, sama spędziłam całe popołudnie i wieczór w pracy. Właśnie weszłam do domu, a od progu przywitał mnie wspaniały zapach pizzy... Zobacz więcej