ania świerczyńska

aluucha
aluucha Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
nielad malutki
Ania...

Ania... 81

Jakby nie było, przeczytałam wówczas wszystkie części Ani, również te które były już tylko opowiadaniami i z Anią miały niewiele wspólnego, co było zdecydowanym minusem... A piszę o tym, bo niedawno Zobacz więcej
Zapraszam Was na pierwszy z serii gościnnych wpisów na temat fotografii kulinarnej, w której różni uzdolnieni blogerzy będą zdradzać swoje tajemnice z backstagu. Z postów dowiecie się między innymi, Zobacz więcej
veggie
veggie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
veggieola
Wywiad z Anią

Wywiad z Anią 68

Witajcie! Dziś mam przyjemność zaprezentować Wam, zapowiedziany kilka dni temu, bardzo ciekawy wywiad z blogerką Anią. Ania prowadzi blog Kraina rozkoszy podniebienia... i wygrała mój mały konkurs. Zobacz więcej
anusia181
anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ania-gotuje
Ania w Tv ( TVS )

Ania w Tv ( TVS )  84

Już w najbliższą niedzielę, 11 maja, na antenie Tv Silesia będzie emitowany program kulinarny 8 smaków Europy. Biorę w nim udział i zachęcam abyście odbyli z nami podróż po europejskich krajach , z Zobacz więcej
anusia181
anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ania-gotuje
Imieninowo – Ania w kalendarzu

Imieninowo – Ania w kalendarzu 52

Imieninowo – Ania w kalendarzu Witam moi drodzy, dziś nie było kulinarnego wpisu, z racji tego, że są moje imieniny , a pogoda jest piękna toteż nie było nas w domu. Oto co dziś powstało w mojej Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Bądź jak Ania :D

Bądź jak Ania :D 143

Bądź jak Ania :D | przepis na, jak zrobić, jak ugotować Strona główna Anka na jutjubie Obiady Desery Dania mączne Śniadania Zupy Pieczywo Przetwory Przystawki Sałatki Sosy Ciasta Categorized | Zobacz więcej
Agnieszka
Agnieszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jem Krem
Szarlotka by Ania

Szarlotka by Ania 42

Made in Olbrachtówko Składniki na ciasto: - 100 g mąki ryżowej - 150 g mąki pszennej - 50 g cukru - 150 g masła - jajko Składniki na jabłka: - 1,5 kg antonówki albo szarej renety - 100 g cukru - Zobacz więcej
Jagielnica z kurkami podana z pomidorem i świeżym szczypiorem oraz domowym chlebem bezglutenowym i wędliną sojową jagielnica ze smażoną cebulką i kurkami pomidory świeży szczypior podpieczony w Zobacz więcej
Przepływający w Kosarzyskach pod oknami potok głośno szumi, góry, świeżo po przelotnym deszczu, okrywają się mgłą, na balkonowym sznurku lśnią krople wody... A ja nieśpiesznie czytam rozdział po Zobacz więcej
Paulina: Aniu, piszesz, że zaczęłaś blogować po przeczytaniu książki Julie Powell „Julie i Julia. Rok niebezpiecznego gotowania”. Opowiedz coś więcej o tej inspiracji. Ania: Ta książka była dla mnie Zobacz więcej
Już wszystko wiadomo. Od 9go września na antenie telewizji Polsat rusza druga edycja programu Hell’s Kitchen Piekielna kuchnia. Miałam tyle szczęścia, że dostałam się do najlepszej 16 i stanę do walki Zobacz więcej
Wzbudź w sobie radość na wiosnę! W tym roku zazieleniło się wyjątkowo wcześnie. Takie marcowe kolory przyrody są niepowtarzalne: żywe, soczyste. Patrzysz na nie i ładujesz energię – chce się żyć, Zobacz więcej
Fraszka & Kobieta Renesansu: Ania Dąbrowska "Przy sąsiednim stoliku" Fraszka & Kobieta Renesansu Strony Kobieta Renesansu Fraszka & Books niedziela, 6 kwietnia 2014 Ania Dąbrowska "Przy Zobacz więcej
Listonic
Listonic Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Listonic
Ania gotuje

Ania gotuje 182

Zapraszamy na http://aniagotuje.cba.pl/ Polecamy Zupę gulaszową: Wołowina pokrojona w kostkę-500gramów ostra papryka-2gramy cebula pokrojona w kostkę-300gramów Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem Zobacz więcej
Jak już wiecie w dniu 16 maja miałam zaszczyt poznać Anię Starmach jak również ugotować dla niej danie...a jak to się zaczęło??? Galeria Ostrovia w Ostrowie Wielkopolskim ogłosiła konkurs na Zobacz więcej
Ania w Radiu Plus ! Audycja od 12 ! Dziś w Radiu Plus będziecie mogli posłuchać audycji z moim udziałem. Wypowiedziałam się na temat mojego bloga i gotowania zachęcam do nastawienia odbiorników a tu Zobacz więcej
Semolina is a part of my childhood’s memories. But images, which I still have in my memory are completly different than the ways of using it in Arabic cuisine. This receipe can be modified by adding Zobacz więcej
Witamy! Tydzień temu przeprowadziłyśmy wywiad z Nikolaosem, który jest ironman'em i maratończykiem (kliknij TU, aby przejść do wywiadu). Dzisiaj przedstawimy Wam niezwykłego gościa. Ania Szymiec - Zobacz więcej
Vegetable markets in August are full of huge zucchinis, cucurbits, colorful peppers and juicy tomatoes. They are really cheap now. What you need it’s just to get them, bring them all home, cook in a Zobacz więcej
truffeltje
truffeltje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kipiący kociołek
Zimne rozd(l)ania.

Zimne rozd(l)ania. 99

Przez ostatnie dwa tygodnie upałów,idealne dla mnie na schłodzenie i przyswojenie odżywczych składników są głównie zimne i świeże zupy. Pierwszy chłodnik-to gazpacho,gwiazda letniej kuchni Zobacz więcej