aniado galaretka

sprawą słoików, muszę spróbować i dowiedzieć się, co zmienia słoik…). Pomysł zaczerpnęłam z bloga Lepszy Smak i muszę powiedzieć, że przepisy aniado sprawdzają się za każdym razem :) Mój przepis jest Zobacz więcej
, pieprzem i tymiankiem zostało wrzucone do malaksera i zmiksowane na masę. A na koniec jeszcze przetarte przez sitko. W przygotowanej kokilce (w moim i Princi słowniku – w chochliku) wyłożonej folią Zobacz więcej
usiłuję się najeść na zapas rybami, m.in. wędzonymi… Pzdr Aniado Reply bryssska 29 sierpnia 2010 at 9:12 pm Pięknie te rybki wyglądają, mi właśnie marzy się taka mała wędzarnia, ale pomyślę o tym Zobacz więcej
sprawia mi ogromną radość, bo wiecie przeciez sami jak cudownie popatrzeć na szczęśliwe minki domowników zajadających z apetytem to co się z miłości do nich przygotowało. Sernik na zimno 3 duże 400 g Zobacz więcej
ryby, wszystkie tak pięknie się prezentują, ich świeżość bije z każdego zdjęcia… i dopiero teraz się dopatrzyłam, że Ty po prostu mieszkasz "u źródeł"! Miejsce zamieszkania: województwo Zobacz więcej
Reply lepszysmak 7 listopada 2010 at 8:26 pm Placuszki "ruchanki" pojawiają się u nas w domu w miarę regularnie. Uwielbiam je za smak i… nazwę:) Pzdr Aniado Reply piegusek 7 listopada 2010 at 8:01 Zobacz więcej
2 grudnia 2011 at 8:36 pm Fajny pomysł! Stanowczo do wypróbowania! Dzięki za wyszukanie przepisu Pzdr Aniado Reply aga 2 grudnia 2011 at 7:53 pm super przepis!!! takie ziemniaczki to na pewno Zobacz więcej
. Sernik na zimno 3 duże 400 g waniliowe serki homogenizowane biszkopty 2 galaretki cytrynowe maliny 2 galaretki malinowe Galaretki cytrynowe rozpuścić w 3 szkl wody. Ostudzić, namoczyć w nich po Zobacz więcej
nad morze, tych cudnych "łanów" tulipanów po drodze, czy smakowicie wyglądających babeczek?! O wycieczce nad morze mogę na razie zapomnieć Tulipany… Mam kilka w ogrodzie. Posłużą za małą namiastkę… Zobacz więcej
propozycja na co dzień i od święta. Przepis od aniado Rolada z indyka ze szpinakiem 1 pierś z indyka (ok 1,2 kg) 8-10 długich i dużych plastrów szynki parmeńskiej 250 g świeżego szpinaku 10-12 Zobacz więcej
, tylko chce sie upewnic, ze sie ich nie pasteryzuje, czy tak? i nie psuja sie? Reply lepszysmak 13 sierpnia 2010 at 1:34 pm Ależ fotogeniczne te Twoje meksykańskie ogórki:) Pzdr Aniado Reply Paula 13 Zobacz więcej
Aniado Reply pyra 26 sierpnia 2010 at 11:14 am Wygląda smakowicie. Ja też teraz mam ochote na cięższe potrawy……Piegusku, pączki hiszpańskie nie rosną . Musisz grubą warstwe ciasta wyciskać. Najlepiej Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Faszerowane pory

Faszerowane pory 11

0
!!! Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe jeśli zrobię takie same Pzdr Aniado Reply piegusek 30 marca 2011 at 6:26 pm to naprawdę świetny przepis więc zachęcam do wypróbowania Reply aga 30 Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Gofry owsiane

Gofry owsiane 10

0
kwietnia 2011 at 7:17 am Aniado ja dałam te błyskawiczne ale myslę że te górskie też będą oki Reply lepszysmak 26 kwietnia 2011 at 8:20 pm Prawdziwa rewelacja! Zapisuję i zrobię koniecznie!!! Pzdr Zobacz więcej
sztucców i pałaszujących twarzy. i spełnienia marzeń, ale nie wszystkich. bo człowiek bez marzeń traci sens życia. i swoich poczynań. OdpowiedzUsuń lepszysmak23 grudnia 2010 21:08 Panowie, życzę Wam Zobacz więcej