anna wrońska

cook and look
cook and look Obserwuj blogaObserwujesz bloga
cook & look
Wyniki konkursu

Wyniki konkursu 64

0
na wyniki... Książkę "Stuletnia Gospoda" Katarzyny Majgier wygrywa: - Anna Dawidowska za królika w czereśniowym sosie oraz - Katarzyna Wrońska za gęś w czosnku i majeranku, nadzianą szarą renetą i Zobacz więcej
przewodnim majowych warsztatów w Makro była kuchnia niemiecka i szparagi. Oprócz blogerek, do udziału w panelu dyskusyjnym oraz wspólnym gotowaniu zaproszeni zostali również: Anna Wrońska (redaktor Zobacz więcej
Krokodyl
Krokodyl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pomarańcza
Food Blogger Fest

Food Blogger Fest 58

0
, wcale nie tak dużo, zaszły duże zmiany kulturowe i gotowanie już nie jest czymś wstydliwym, błahym, lecz stało się pasją wielu ludzi, zaś pisanie o jedzeniu niejednej osobie jawi się, jako praca Zobacz więcej
, a dzięki dopracowanym prezentacjom nic nie mogło umknąć. Jak przygotować film kulinarny i co jest w nim najważniejsze opowiedzieli Paulina i Michał Stępień (Kotlet.tv), Anna Wrońska (Kuchnia) Zobacz więcej
będą prowadzone w soboty i niedziele. Więcej informacji można znaleźć na:http://www.podyplomowe.pl/foodstudies Zajęcia na studiach poprowadzą między innymi:Aleksander Baron, Paweł Błażewicz, Zobacz więcej
zamiast wody szklankę mleka z łyżeczką masła i cukru ale to wersja na następny raz. A jak sprawdzić czy bagietka jest dobrze upieczona? Postukajcie ją palcem od spodu, jeśli odgłos jest głuchy to Zobacz więcej
To chyba najlepsze bułki jakie do tej pory zrobiłam. Przepis znalazłam w książce "Domowy chleb bułki i bułeczki" oprac. Anna Wrońska i trochę zmodyfikowałam. Są bardzo delikatne, puszyste i pyszne. Zobacz więcej
podzielona była na dwie części: panel dyskusyjny oraz warsztaty kulinarne. Ekspertami panelu dyskusyjnego byli: znany i lubiany aktor Artur Barciś, redaktor naczelna magazynu Kuchnia Anna Wrońska, Zobacz więcej
Smakować
Smakować Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakować
Food Blogger Fest

Food Blogger Fest 38

0
tym, że ma wadę wymowy, czy też który profil ma lepszy. Kolejnym punktem programu było spotkanie z naczelną miesięcznika Kuchnia. Anna Wrońska emocjonalnie i obrazowo opowiedziała o tzw. pisaniu o Zobacz więcej
Wczoraj miałam okazję (i szczęście, bo zainteresowanie było ogromne) uczestniczyć w pierwszym Food Blogger Fest zorganizowanego przez Agorę i portal ugotuj.to oraz Kamis. Ciekawe tematy i prelegenci. Zobacz więcej
filmu i wkładane serce w swoją pracę. Interesujące i, chyba najbardziej naszpikowane cennymi informacjami, było wystąpienie Patrycji Matul z agencji Sociall. Mówiła ona o sposobach na promocję bloga Zobacz więcej
, spośród dostępnych w redakcji) - zestaw 4 wycinaczy do tworzenia kwiatków z masy cukrowej - zestaw sześciu foremek, w kształcie karbowanych kółek - publikacja przepisu w miesięczniku "Ciasta - Zobacz więcej
- inspirację znalazłam w książce "Domowy chleb, bułki i bułeczki" w której przepisy zebrała Anna Wrońska. W wersji oryginalnej pieczony jest na drożdżach. Jest to chleb z przewagą mąki razowej. Zobacz więcej
dziękuję. Spotkanie odbyło się w The Corner mieszczącej się przy ul. Pięknej 18 w Warszawie. Do testowania były wina z nowego zestawu jaki pojawi się już niedługo w sprzedaży pod nazwą "6 win w Zobacz więcej
), Wojciech Bońkowski (Winicjatywa), Tomasz Deniziak (Nespresso), Marta Dymek (Jadłonomia), Aleksandra Kleśta-Nawrocka, Magdalena Kołodziejska (LOTTE Wedel), Grzegorz Łapanowski (Food Lab Studio), Zobacz więcej
Anna Wrońska. W oryginale z rodzynkami, ja je odpuściłam, dodałam w zamian ziarno słonecznika. Zmieniłam proporcje tak, aby pasowały na moją ulubioną keksówkę 30x11 cm. Przepis bardzo Wam polecam, bo Zobacz więcej
SmakLick
SmakLick Obserwuj blogaObserwujesz bloga
SmakLick
Food Blogger Fest- relacja

Food Blogger Fest- relacja 66

0
-marketingowe wskazówki, a z drugiej porywające historie za którymi stoi konkretny człowiek. Anna Wrońska- redaktor naczelna Kuchni zabrała wszystkich w oldschoolową podróż po magazynach kulinarnych Zobacz więcej
Pisanie o gotowaniu. Anna Wrońska, Kuchnia 11.10 - 11.30 Food writing - jak pisać o jedzeniu. Aga Kozak, Zwierciadło.pl 11.30 - 11.50 Amatorsko nie znaczy byle jak. Marcin Urban 11.50 - 12.10 Od Zobacz więcej
domowy Potrawy z mięsem Przepisy domowe Przepisy na ciasta Przetwory Recenzje książek Restauracje Ryby sałatki ser Śniadanie Słodkie Słone Testy produktów Warsztaty kulinarne Warzywa Wielkanoc Wpisy Zobacz więcej