atun

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Empanadillas con atun, czyli pierożki z tuńczykiem to jedna z typowych hiszpańskich przekąsek. Możemy je przygotować na dwa sposoby, jeden to smażenie w głębokim tłuszczu i drugi, który wybrałam dziś, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Empanadillas con atun, czyli pierożki z tuńczykiem to jedna z typowych hiszpańskich przekąsek. Możemy je przygotować na dwa sposoby, jeden to smażenie w głębokim tłuszczu i drugi, który wybrałam dziś, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
spróbowałam zrobić to ciasto sama, ale efekt nie był satysfakcjonujący ;-) Empanadillas można robić na 2 sposoby: smażyć w głębokim tłuszczu i upiec w piekarniku. Dziś wybrałam tę drugą opcję, mniej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- ciasto francuskie - 3 puszki tunczyka - zielone oliwki - 1 duza cebula - 1 czerwona papryka - 3 zabki czosnku - 2 jajka ugotowane na twardo i jedno surowe - gesty sos pomidorowy - oliwa - sol, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
de aceite de oliva sal al gusto,ajos troceados freir todo,cuando se apague añadir 4 cuch.grandes y dejar enfriar.Estirar la masa en la bandeja,pincharla con un tenedor,poner el tomate encima,poner Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sałatka warzywna w wersji hiszpańskiej (ensaladilla rusa con atun). To uproszczona sałatka jarzynowa. Robi się ją z mniejszej ilości składników, znacznie szybciej niż tradycyjną. Często dodaje się do Zobacz więcej
Smakalajzyt.pl
Smakalajzyt.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakalajzyt
Ceviche Bar Warszawa

Ceviche Bar Warszawa 92

0
{{headerMessage}}
jest doskonale wyważony, wręcz uzależniający. Pozostałe ryby też są bardzo smaczne, ale na okonia na pewno jeszcze wrócę. Tiraditos to surowa ryba z dodatkami, która nie jest ścięta za pomocą Zobacz więcej
{{headerMessage}}
dodatkowi pastą z ostrej papryczkiguajillo. Dla mnie najbardziej interesujący w tej potrawie jest sposób podania. Zupę podaje się bowiem ze świeżą sałatą, cebulką, rzodkiewką. Mieszanka ciepłej zupy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
naturalne. Są grillowane kraby, czerwone krewetki i homary z Costa Brava, małże, omułki, muszle i navajas (brzytwy) z wybrzeża Galicji. Druga centralna przestrzeń, bar o nazwie La Estrella, jest Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: