au gratin potatoes

panikara
panikara Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Piekło w gębie
Potatoes au gratin

Potatoes au gratin 99

0
Napisany dn.12listopad2012 Ziemniak to proste warzywo, a jakże wspaniałe. Uwielbiam je pod każdą postacią. Ziemniaczane au gratin jest absolutnie moim faworytem. Rzadko pozwalałam sobie na tę Zobacz więcej
ok. 15-20 minut.Podawać zkwaśnym mlekiem, maślanką, kefirem lub piwem. English Directions: Slicepotatoes and carrots and fry them in a pan with a cover in oil with carrots, curcuma, paprika and salt Zobacz więcej
z 2 kolejnymi warstwami i polej całość przygotowaną wcześniej śmietanką. Piecz przez 35-40 minut, aż ziemniaki staną się miękkie. Po wyjęciu z piekarnika odstaw na 10 minut i podawaj. Smacznego! Zobacz więcej
the balsamic vinegar and 1 teaspoon sugar. Cook for about 10 minutes, until the liquid will reduce. Preheat oven to 200C. Transfer the liver into a casserole dish, then put the potatoes, smooth the Zobacz więcej
zdejmij folię i piecz kolejne 10 minut, aż ziemniaki będą miękki a ser się ładnie zarumieni. Smacznego! English version Blue cheese and caramelized onion potatoes au gratin (4 servings) Ingredients: Zobacz więcej