bagietka bez zarabiania

z mąkami. Do miski wysypujemy mąki, cukier, sól, siemię lniane i pestki dyni. Dodajemy wodę, ciepłe mleko i olej. Wyrabiamy na gładkie ciasto- powinno odchodzić od dłoni. Odkrawamy 1/3 ciasta (2 mini Zobacz więcej
, ale nie tylko. To po prostu część kultury społeczeństwa. Tanio, szybko i bez formalności, przeciwieństwo restauracji czy jadłodajni. Dlaczego 2,5 mld osób dziennie jada street food? Może dlatego, że Zobacz więcej
Gastromat
Gastromat Obserwuj blogaObserwujesz bloga
www.gastromat.blox.pl
gastromat

gastromat 266

0
skupić się na tym co nam wychodzi albo znaleźć coś co nam się mega i totalnie podoba i po prostu zwalać niepowodzenia na złą makę. Ja mam tak z mięsami i rybami. I nawet jak kompromituję się, podając Zobacz więcej