barszcz czerwony z uszkami okrasa

Dziś postanowiłam zrobić PIEROGI!! Moje pierwsze samodzielnie zrobione pierogi w życiu ;) Zawsze robiłam pierogi z babcią na święta - to już tradycja :) W tym roku na pewno też do niej pójdę i Zobacz więcej
i warsztatami barmańskimi z Markiem Mocnym. Zacznę po kolei, od piątkowej wigilii. Menu wyglądało następująco: Krem grzybowy z chipsem z jarmużu Barszcz wigilijny z uszkami Kapusta z suszonymi Zobacz więcej
na kolację z przyjaciółmi?Lasagne :) 8. Ulubiona potrawa WigilijnaBarszcz czerwony z uszkami. 9. W mojej kuchni rządzi?Dbałość o doskonałość :) 10. Smażone, pieczone czy gotowane ?Zdecydowanie Zobacz więcej
w chińskiej fasolce, pod beszamelem Frankfurterki w płaszczyku z buraka naciowego Frappe na upalne dni Frutti di mare z frytownicy ActiFry Frutti di mare z makaronem G Galareta z dorsza Galareta z Zobacz więcej
Wymieszać, wyłożyć ciasto na blachę, na to dowolne owoce i kruszonka. Piec ok. 40 minut w 180 stopniach. Kruszonka: 1 niepełna szklanka mąki 10 dkg margaryny 5 łyżek cukru cukier waniliowy Mąkę Zobacz więcej
z galaretką - W Sylwestra przygotowałam szybki deser sylwestrowy czyli budyń z galaretką własnego pomysłu. Deser składa się z budyniu, ananasa, soku porzeczkowego i g... 2 godziny temu Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9217

1
, młoda kapusta pak choi, smażony makaron oraz bakłażan z czosnkiem... Okazało się, że nas... 7 miesięcy temu Küchenlatein Küchenlatein zieht um zu: Kuechenlatein dot com - Das Küchenlatein zieht um Zobacz więcej
7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Krewetki z chili i czosnkiem, małże, młoda kapusta pak choi, smażony makaron oraz bakłażan z czosnkiem... Okazało się, że Zobacz więcej
7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Krewetki z chili i czosnkiem, małże, młoda kapusta pak choi, smażony makaron oraz bakłażan z czosnkiem... Okazało się, że Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1615

0
blog se... 1 godzinę temu Grażyna gotuje Lasagne ze szpinakiem - To moja pierwsza lazania, zrobiona na zamówienie córci w dniu jej urodzin, czyli jakiś czas temu. Nadzienie szpinakowe też jest na Zobacz więcej
... 7 miesięcy temu Rok we Włoszech Nowy blog - Polecam mojego nowego bloga o Paryżu: http://przewodnikparyz.blogspot.fr 7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Zobacz więcej
... 7 miesięcy temu Rok we Włoszech Nowy blog - Polecam mojego nowego bloga o Paryżu: http://przewodnikparyz.blogspot.fr 7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Zobacz więcej
: http://przewodnikparyz.blogspot.fr 7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Krewetki z chili i czosnkiem, małże, młoda kapusta pak choi, smażony makaron oraz Zobacz więcej
... 7 miesięcy temu Rok we Włoszech Nowy blog - Polecam mojego nowego bloga o Paryżu: http://przewodnikparyz.blogspot.fr 7 miesięcy temu masala bazaar Pachnący port - Nocny targ na Temple Street. Zobacz więcej
w usłudze Facebook Etykiety:drugie dania Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Nowszy postStarszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Zobacz więcej
, ciasto roku... Swoje zestawienie robi... 2 dni temu Passionfruit Advocat, ajerkoniak, eggnog, likier jajeczny - * Advocat został pierwotnie wynaleziony przez Holendra Eugena Verpoortena. Produkowany Zobacz więcej