barszcz czerwony z uszkami okrasa

{{headerMessage}}
Dziś postanowiłam zrobić PIEROGI!! Moje pierwsze samodzielnie zrobione pierogi w życiu ;) Zawsze robiłam pierogi z babcią na święta - to już tradycja :) W tym roku na pewno też do niej pójdę i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i warsztatami barmańskimi z Markiem Mocnym. Zacznę po kolei, od piątkowej wigilii. Menu wyglądało następująco: Krem grzybowy z chipsem z jarmużu Barszcz wigilijny z uszkami Kapusta z suszonymi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na kolację z przyjaciółmi?Lasagne :) 8. Ulubiona potrawa WigilijnaBarszcz czerwony z uszkami. 9. W mojej kuchni rządzi?Dbałość o doskonałość :) 10. Smażone, pieczone czy gotowane ?Zdecydowanie Zobacz więcej
luna19
luna19 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie jest łatwe
Alfabetyczny spis treści

Alfabetyczny spis treści 1485

7
{{headerMessage}}
Biały boczek pieczony z dynią hokkaido i jabłkiem Biały serek domowy Bigosik z kapusty i golonki w piwie - resztkowy Bigosik z białej kapusty Bigos z białej kapusty Bigos z młodej kapusty Bigos z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Placek z kefirem

Placek z kefirem 3099

0
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Placek z kefirem skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Placek z kefirem 2 jajka 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kobiet naprawdę umie gotować, ile ma na to czas, siły i chęci...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Wyświetl mój pełny profil Moja lista blogów Najnowsze Noworoczne telefony Franciszka - Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9260

1
{{headerMessage}}
. Autor:Beatao17:13 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:przekąski Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Starszy postStrona Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Poland A ile kobiet naprawdę umie gotować, ile ma na to czas, siły i chęci...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 1 godzinę temu INTERIA.PL - Kobieta Pałeczki z kurczaka na warzywach - [image: Pałeczki z kurczaka na warzywach]Jeśli nie masz pomysłu na obiad, polecamy rewelacyjny przepis na pyszne pałeczki z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1638

0
{{headerMessage}}
blog se... 1 godzinę temu Grażyna gotuje Lasagne ze szpinakiem - To moja pierwsza lazania, zrobiona na zamówienie córci w dniu jej urodzin, czyli jakiś czas temu. Nadzienie szpinakowe też jest na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ma prawa autorskie do 24-25-26... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki Izy

Pierniczki Izy 787

0
{{headerMessage}}
... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Chleb Danusi

Chleb Danusi 1460

1
{{headerMessage}}
-2 s... 2 miesiące temu Kuchnia Pięciu Przemian Weekend z dynią w Galerii Ogrodniczej ZIELONE CENTRUM - Zapraszamy w najbliższy weekend na spotkania z dynią...[image: .] Będzie coś dla Małych i coś Zobacz więcej
{{headerMessage}}
-2szkl.masla-2 s... 2 miesiące temu Kuchnia Pięciu Przemian Weekend z dynią w Galerii Ogrodniczej ZIELONE CENTRUM - Zapraszamy w najbliższy weekend na spotkania z dynią...[image: .] Będzie coś dla Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Gołąbki bez zawijania skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Gołąbki bez zawijania 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
za zdrowiem życzę Wam radości, miłości i wszelakich przyjemności życi... 1 dzień temu Kulinarne Szaleństwa Evity Szynka parzona - *Pyszna,delikatna szyneczka do pieczywa . . .*1 kg szynki wieprzowej Zobacz więcej