barszczyk biały na golonkach

piernikowo-korzennych. Zrobiłam ją swoim ulubionym sposobem – najpierw podgotowałam i na wywarze powstał biały barszczyk , potem przyprawiłam i obsmażyłam, następnie w rondlu pod przykryciem dusiłam Zobacz więcej
zmodyfikowałam, mam bowiem do golonki swoje ulubione podejście , które przynosi dodatkowy efekt w postaci białego barszczyku. Uwielbiam taki na golonce na pierwsze danie i bez niego samo mięso z Zobacz więcej
piernikowo-korzennych. Zrobiłam ją swoim ulubionym sposobem – najpierw podgotowałam i na wywarze powstał biały barszczyk , potem przyprawiłam i obsmażyłam, następnie w rondlu pod przykryciem dusiłam Zobacz więcej
zmodyfikowałam, mam bowiem do golonki swoje ulubione podejście , które przynosi dodatkowy efekt w postaci białego barszczyku. Uwielbiam taki na golonce na pierwsze danie i bez niego samo mięso z Zobacz więcej
, pietruszkę i seler w większe części - jak do rosołu. Obrane warzywa zalać wodą, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem. Ugotować wywar. Odcedzić. Wywar doprawić czosnkiem utartym z solą, pieprzem i Zobacz więcej
~~~~~~~~~ A Apetyczne babeczki Aromatyczny ryż i duszone udko Ażurowe podusie z dynią B Babeczki Babeczki z borówkami Babka marmurkowa Babka rumowa Babka ze śliwkami Bakłażan z ogórkiem i cebulką z Zobacz więcej
Biały boczek pieczony z dynią hokkaido i jabłkiem Biały serek domowy Bigosik z kapusty i golonki w piwie - resztkowy Bigosik z białej kapusty Bigos z białej kapusty Bigos z młodej kapusty Bigos z Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Placek z kefirem skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Placek z kefirem 2 jajka 1 Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka w szklance skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Sałatka w szklance 1 Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9216

1
le barzellette.E poi quando... 2 dni temu Kuchnia Ireny i Andrzeja Zamykamy Kuchnię Ireny i Andrzeja... - Nowa strona 1 Przełom starego i nowego roku składnia do głębszych refleksji, a co za tym Zobacz więcej
soup, French-style - Happy New Year 2014! Wishing everyone a great 2014. (Hope PEACE will prevail) We did not have the spectacular fireworks that Dubai exhibited this year; (fr... 1 dzień temu Pyszne Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka z buraków skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Sałatka z buraków 2 kg Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1615

0
- Happy New Year 2014! Wishing everyone a great 2014. (Hope PEACE will prevail) We did not have the spectacular fireworks that Dubai exhibited this year; (fr... 1 dzień temu Pyszne jedzonko Śledzie w Zobacz więcej
i nowego roku składnia do głębszych refleksji, a co za tym idzie sprzyja także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i Zobacz więcej
do głębszych refleksji, a co za tym idzie sprzyja także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka Zobacz więcej
także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją Zobacz więcej
sprzyja także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie Zobacz więcej
Zamykamy Kuchnię Ireny i Andrzeja... - Nowa strona 1 Przełom starego i nowego roku składnia do głębszych refleksji, a co za tym idzie sprzyja także podejmowaniu decyzji. My postanowiliśmy z ko... 2 Zobacz więcej
. My postanowiliśmy z ko... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją ze świeżymi pomidorami i Zobacz więcej