bazylia podkowa

Facet i Kuchnia z wizytą w restauracji Bazylia w Podkowie Leśnej. Jakiś czas temu, spacerując po Podkowie Leśnej, niejednokrotnie mijaliśmy położoną tuż przy stacji kolejki WKD (Podkowa Leśna Główna) Zobacz więcej
Podkowa, na szczęście To nie będzie wpis o koniarzach. Ani o koniach. Ani o dorożkarzach. Ani o wakacjach na wsi i znalezionych w starej stajni końskich butach. Nie będzie też żadnych onomatopei w Zobacz więcej
feta 270g jogurt naturalny 2 łyżki dodatkowo: fasola Jaś do wysypania formy z ciastem francuskim 500g świeża bazylia suszone pomidory Sposób wykonania: Ciasto francuskie rozwijamy, wykładamy nim Zobacz więcej
ciuchy, które włoży jeszcze do pralki i kotów hodowlę, którą miguniem wysprząta, by w ekspresowym tempie przygotować obiad - najlepiej na każdy zbliżający się dzień tygodnia. Ot, tak zwyczajnie;) Zobacz więcej
i popularyzator kuchni śląskiej Pan Remigiusz Rączka. Obok atrakcji kulinarnych - konkursu oraz pokazów kuchni województwa śląskiego w tym kuchni góralskiej,a na imprezie nie zabrakło występów Zobacz więcej
- szef kuchni restauracji Rezydencja w Piekarach Śląskich, - Krzysztof Peć - Hotel Best Western Premier Katowice. Koordynatorem prac 3 zespołów jury był znany i lubiany kucharz i popularyzator kuchni Zobacz więcej
ciastkiem i dołączyć do hordy zwolenników biesiadowania bez zbytniego uszczuplania swoich dochodów. Jeśli ktoś obraził się z powodu mojej interpretacji dodam tylko, że sam pochodzę z Wielkopolski. Zobacz więcej
... 18 godzin temu Passionfruit Gulasz irlandzki z piwem. Drunken Irish Stew. - Po inwazji Celtów na tereny Irlandii w 7 w.p.n.e. kotły stały się głównymi naczyniami do gotowania. Gotowano nad Zobacz więcej
(+ wersja na Thermomix) - Jest taki jeden jabłecznik, który chciałam zrobić już dawno, bo zawsze zachwycał mnie jego wygląd. Gabryś co prawda stwierdził, że te ponacinane jabłka ... 10 miesięcy temu Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Zupa krem z cukinii Kuchnia, podróże, może coś więcej... piątek, 12 sierpnia 2016 Zupa krem z cukinii Przepis od Doroty J. przepyszna zupa! 3 średnie cukinie 1 marchewka Zobacz więcej