beef master

paproszek
paproszek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Paproszkowe smaki...
Carpaccio wołowe

Carpaccio wołowe 355

2
{{headerMessage}}
Tym razem nie przepis, a właściwie reklama Biedronki i firmy Beef Master. Na opakowaniu jest napisane, że porcja dla dwóch osób. To prawda, chyba że jedna z nich jest wyjątkowym miłośnikiem carpaccio. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Składniki: 500 g wołowiny pokrojonej w kostkę Beef Master 200 ml czerwonego, wytrawnego wina garść rodzynek 3 cebule pokrojone w ćwiarteczki 100 g małych pieczarek 2 marchewki pokrojone w talarki 4 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
T-Bone ma do siebie to, że jeśli jest źle ukrojony to cała zabawa na nic. Tak było w tym przypadku. Kupiłem zapakowany stek od Beef Master w Almie. (teraz chyba ryzykowne jest pisanie o producentach Zobacz więcej
alpacasquare
alpacasquare Obserwuj blogaObserwujesz bloga
alpacasquare: dieta paleo
paleo burger

paleo burger 109

1
{{headerMessage}}
burgeryBeef Master - zapewne mięso jest gorszej jakości, ale skład jest całkiem przyzwoity: mięso wołowe 97%, sól, cebula, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa, kolendra i aromaty naturalne - cena: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Strona główna Restauracje - byliśmy i sprawdziliśmy Zupy Ciasta i Desery Pizze i tarty Makarony Ryby i owoce morza Pierogi i tym podobne Sałatki, Surówki, Pasty Mięsa i Wędliny Likiery i nalewki Sosy, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
– m.in. z firmy Biernacki z Goliny, która była dostarczyciele surowca na ten warsztat. Wyroby tej firmy pod marką Beef Master są na szczęście dostępne w normalnym handlu w odróżnieniu od wieprzowiny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Mielony, skrobany, siekany. Tatara albo się nienawidzi, albo się kocha. To najbardziej bliski naturze sposób jedzenia mięsa – dla jednych zupełnie nie do przyjęcia, dla innych – przysmak. Jeśli tak Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Anula's Kitchen
Becoming a chef - week 8...

Becoming a chef - week 8... 27

0
{{headerMessage}}
Week 8 finished... I can't even noticed, but we've cooked/made soooo much it's almost unbelievable! I was editing the photos and there were so many of them! So many new skills learned, new things Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i wanilia lub kardamon... konfitura! ChilliBite Gicz jagnięca pieczona w winie Najnowszy przepis Muffinki à la pizza Caketime Far Breton ze śliwkami- superproste ciasto Feeria Smaków Pistacjowe Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Moje pierwsze steki? Nikt mnie nie uczył. Czytałam, szukałam. Praca na pół gwizdka za najniższą krajową, wynajmowane mieszkanko bez normalnej kuchni, z pożyczoną, miniaturową kuchenką elektryczną… Zobacz więcej
{{headerMessage}}
inspiracje z... Smaczna Pyza Udka duszone z pieczarkami i żubrówką 1 godzinę temu Przypraw mnie O ptaszynach i herbatkach z szampanem. Jak zrobić masala chai? 1 godzinę temu Majanowe pieczenie Zobacz więcej