beef master

Składniki na 4 porcję: 400 g mielonej wołowiny beef mastera 1 duża cebula 2 duże ząbki czosnku 1 duża czerwona papryka pół puszki czerwonej fasoli 100 g fasolki szparagowej 300 ml pasaty Zobacz więcej
Tym razem nie przepis, a właściwie reklama Biedronki i firmy Beef Master. Na opakowaniu jest napisane, że porcja dla dwóch osób. To prawda, chyba że jedna z nich jest wyjątkowym miłośnikiem carpaccio. Zobacz więcej
Składniki: 500 g wołowiny pokrojonej w kostkę Beef Master 200 ml czerwonego, wytrawnego wina garść rodzynek 3 cebule pokrojone w ćwiarteczki 100 g małych pieczarek 2 marchewki pokrojone w talarki 4 Zobacz więcej
T-Bone ma do siebie to, że jeśli jest źle ukrojony to cała zabawa na nic. Tak było w tym przypadku. Kupiłem zapakowany stek od Beef Master w Almie. (teraz chyba ryzykowne jest pisanie o producentach Zobacz więcej
burgeryBeef Master - zapewne mięso jest gorszej jakości, ale skład jest całkiem przyzwoity: mięso wołowe 97%, sól, cebula, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa, kolendra i aromaty naturalne - cena: Zobacz więcej
rodzinną przygodę z sushi zaczęliśmy własnie w tej restauracji - kontaktowi i uważni sushi masterzy sprawili, że czuliśmy się komfortowo. Szczegółowo przedstawili co mogą nam zaproponować i jak to Zobacz więcej
– m.in. z firmy Biernacki z Goliny, która była dostarczyciele surowca na ten warsztat. Wyroby tej firmy pod marką Beef Master są na szczęście dostępne w normalnym handlu w odróżnieniu od wieprzowiny Zobacz więcej
, a z innego mięsa tatara wołowego robionego w domu od A do Z nie potrafię sobie wyobrazić. Tatar z Beef Mastera zawiera mięso wołowe (89% mięsa wołowego, według strony producenta jest to mięso z Zobacz więcej
Week 8 finished... I can't even noticed, but we've cooked/made soooo much it's almost unbelievable! I was editing the photos and there were so many of them! So many new skills learned, new things Zobacz więcej
?” – o zdrowych słodkościach w lutowej „Gadze” Rynn’s Om Nom Nom. Cepeliny z mięsem Happy Home Baking not so mini White Plate Orkiszowe ciasteczka z czekoladą i prażonym kokosem Nina w kuchni Chili Zobacz więcej
– wzgardził. Cóż, zapłaciłam, poświęciłam czas – zjadłam. A w zasadzie powinnam napisać jadłam. Przeżuwając wolno drobno pokrojone mięso i myśląc, co do cholery zrobiłam nie tak. Dzisiaj steki robię Zobacz więcej
bez cukru i glutenu? 14 godzin temu pieprz czy wanilia Być jak Sushi Master :) 15 godzin temu Arabeska Ciasto "Mleczna kanapka" 17 godzin temu Filozofia smaku Wątróbka z granatem 17 godzin temu Zobacz więcej