bella vita

oddzielnie na talerzu, do tego z dużą porcją frytek. Całość była bardzo dobra i zdecydowanie można było się najeść na długo za kilkanaście złotych! Do picia zamówiliśmy oranżadę z poprzedniej epoki, Zobacz więcej
Kawa. Dziś w Bella Vita mogłam spróbować jej w innym wydaniu. Mistrz Zawodów IBRIK/CEZVE Michał Siwiec prezentował chętnym sposób parzenia kawy wg dwóch metod. Jedna to w dripie druga w tygielku. Zobacz więcej
To takie oczywiste, że wszytko co dobre szybko się kończy, ale czemu akurat w tym stwierdzeniu musi być aż tyle prawdy? Do tegorocznego urlopu ledwo udało mi się dotrzeć. Poziom stresu i przemęczenia Zobacz więcej
beolha
beolha Obserwuj blogaObserwujesz bloga
lubię gotować
Wakacje!!!

Wakacje!!! 197

0
Dolce vita, bella Italia, buon appetitto, cannelloni,peperoni, zabbaione, minestrone itd…..W tym roku mamy prawdziwie włoskie wakacje. Wyjeżdżamy prawie na miesiąc!!! Tym razem najpierw w szeroko Zobacz więcej
Już niejednokrotnie podkreślałam, że jestem makaronowa aż na wskroś - nic nie poradzę, że uwielbiam wszelkiego rodzaju makarony, kluski i wszystko to co można połączyć z dobrym wyrazistym w smaku Zobacz więcej
wody z makaronu i pomidorkami Smacznego! Viva la pasta, la vita e bella! Dobre rady :) Rada 1: nigdy nie zalewajmy makaronu zimną wodą Rada 2: Do sosów na podstawie oliwy lub śmietany warto dodać Zobacz więcej
salvatorku
salvatorku Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Italia do Polski
Chiedimi perche?

Chiedimi perche? 23

0
cerchiamo il piu' possibile di cambiarle, purtroppo siamo fatti cosi, ostinati e generosi allo stesso tempo diamo tutto di noi e anche la propria vita per dimostrare al nostro prossimo cosa siamo Zobacz więcej
koncentratu pomidorowego 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka oleju lnianego opcjonalnie: pieprz, czosnek granulowany, słodka papryka Wszystkie składniki miksuję blenderem na gładką masę. Makaron z Zobacz więcej
:) Rok temu tego dnia dotarliśmy do Bella Vita, Ci co są z Białegostoku wiedzą, że słyną oni z lodów własnej produkcji o naprawdę szerokim spektrum smaków. W każdym bądź razie tego dnia mają też Zobacz więcej
. Na początku w kawiarni Bella Vita mleko sojowe bywało, a teraz już jest w stałej ofercie. Szkoda tylko, że nadal nie widnieje w menu. Teraz może w końcu o pichceniu. Kto nie zna puszki? :) Oj, chyba Zobacz więcej
, honestly, was the best part of my holiday :) *** cari amici, l'estate è finita ed eccomi di ritorno alla mia frenetica vita in città. sono contenta di essere di nuovo a casa ma allo stesso momento Zobacz więcej
świeżość. La vita e bella! Tarteletki z bobem Składniki na ciasto: proporcje na 2 tarteletki o średnicy 12 cm 50 g mąki pszennej 50 g mąki graham 50 g zimnego masła szczypta proszku do pieczenia Zobacz więcej
:) now i'm back to milan. the holiday is over and it's time to start the normal life again. once again i wish you all the best for this brand new year!! *** dopo la mia pausa a roma sono andata anche Zobacz więcej
scatto dalle dolomiti - una delle montagne più belle del mondo. *** wrocilam z moich letnich wakacji niespelna dwa tygodnie temu i juz czuje sie zmeczona... barrdzo bym chciala zeby wakacje trwaly Zobacz więcej
des boissons, vous avez accès à un buffet composé de petites choses à picorer, de hors-d'œuvres, de petits canapés italiens... C'est un partage très convivial, on se rassemble, on discute, on Zobacz więcej
! La photo en bas d'article !!!) Son thème tout en douceur : » Bataille Food #33″La Dolce Vita » … Je voudrais remercier Agnès du blog Gourmande et Toqueepour l'organisation parfaite de la bataille Zobacz więcej
Jasiulowa do 10 czerwca Blogi, które czytam Domowy zakątek Velour Home A Beautiful Mess Pastelowe, groszkowe, miętowe... inspiracje Jadło i czytadło zapach lawendy Drutoterapia SoSlowCuisine DALEKO OD Zobacz więcej
razowa naleśniki niebostan obiad obiad w pół godziny off piotrkowska oliwa otwarte klatki paryż pasta z avocado pasty kanapkowe pasty na kanapki pesto pieczeń tofu pieczone ziemniaki pierogi Zobacz więcej
.... 1 miesiąc temu kuchnia pod wulkanem Pizzette, czyli pizzerinki po neapolitansku - Pizzette to bardzo popularna przekaska na roznego rodzaju, neapolitanskich przyjeciach. Dla duzych i dla Zobacz więcej
sfoggiare e curare per essere sempre di tendenza e bellissimiPubblicato il: 31/05/2014Di: *Fra... 10 godzin temu Cookaround forum Biscotti allo yogurt,+ Sablé fatti nella macchinetta!!! - Salve Zobacz więcej