• 8
  • 2
  • 0
  • 9
  • 9
  • 5
przepisów z 5936 blogów

biała kaszanka bez krwi

Taste me
Taste me Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Taste me!
Wegańska kaszanka

Wegańska kaszanka 178

3
Jeju, jeju, jeju, jestem taaaaaka dumna! Przed Państwem, moja pierwsza... kiełbacha!!! A dokładnie - kaszanka ;) Nigdy wcześniej nie jadłam wersji mięsnej, jednak trochę poszperałam, naoglądałam się Zobacz więcej
pukpukiwkuchni
pukpukiwkuchni Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pukpuki w Kuchni
Kaszanka Domowa

Kaszanka Domowa 3239

1
konkretnego. Nigdy nie byłam wielbicielką kaszanki i nadal nie mam w zwyczaju jej jadać zbyt często. Nie byłam i chyba nadal nie do końca jestem przekonana do produktów sklepowych. Wyjątkiemjest Zobacz więcej
Wyroby domowe. Domowa biała kaszanka zapiekana Najpierw podam Wam przepis jak zrobić samemu domową białą kaszankę, tym razem z kaszą jęczmienną perłową. My uwielbiamy kaszankę, szczególnie białą Zobacz więcej
Białą kaszankę udało mi się kupić w koszalińskiej Manufaktorii. Nie spotkałem się wcześniej z kaszanką bez krwi, więc postanowiłem spróbować.Różnica między białą a tradycyjną kaszanką jest jeszcze Zobacz więcej
Kolejny nasz przepis z serii-wyroby domowe:Domowa biała kaszanka z kaszą pęczak i płuckami. My z Piotrem uwielbiamy kaszankę, wszelaką, tradycyjną z dodatkiem krwi z różnymi kaszami: gryczaną, Zobacz więcej
) . Przedstawię wam co wchodzi wskład zestawu promocyjnego. Zawartość zestawu: 1 szt. Krupniok śląski biały (Turbo Smak CN) a 40 g - Kompletna mieszanka przypraw do krupnioka białego bez krwi Zobacz więcej
PIECZYWO CHRUPKIE n/z: Kolacja: ciepłe varivo, „deski” quinoa z majonezem z rozgniecionymczosnkiem, pospane zieloną posypką i obłożone szynką wieprzową saute Pierwszy problem alergika pokarmowego, Zobacz więcej
rzeźni to miejsce jednak nie przypomina. Bardziej nowoczesne bistro. Menu jest krótkie, składa się z dań głównych,dodatków i napojów. Znajdziecie je też wypisane na tablicy nad barem.Wkrótce w karcie Zobacz więcej
mniej suche mięso. Najlepiej jest grillować skrzydełko lub nóżkę, ale bez skóry. Również i te części lepiej wcześniej zanurzyć w marynacie, która stworzy powłokę chroniącą mięso przed wyschnięciem, Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 4440

0
, hamburgery; wykorzystywana do wyrobu domowej białej kiełbasy oraz pasztetu 6)plecowa (plecówka, plecko dolne, łopatka dolna)- mięso do pieczenia, duszenia oraz gotowania; przeznaczana do dań z Zobacz więcej
ciastek (można wypróbować w domu). Z wyglądu przypomina masło orzechowe (jest nawet dostępna w wersji gładkiej i crunchy, z kawałkami ciastek). Bez obaw - pasta jest pyszna i świetnie nadaje się na Zobacz więcej