biala polewa do ciast bez bialej czekolady

g cukru 1 lyzkia cukru z prawdziwa wanilia szczypta soli 150 g maki pszennej 80 g maki pszennej pelnoziarnistej 1 lyzeczki proszku do pieczenia 100 g mielonych migdalow (bez skorki) 100 g gorzkiej Zobacz więcej
Moje ciasto zebra jest tak wilgotne i delikatne,ze wyzwala chec pochloniecia go bez reszty. Musze przyznac ,ze popelnilam maly blad ,ktory dotyczy paskow- otoz przekladalam kolory po jednej lyzce i Zobacz więcej
waniliowy Polewa sernika: okolo 70 g czekolady ciemnej 75 % kakao 2 lyzki mleka kokosowego WYKONANIE: Ser wymieszac z cukrem,cukrem wanilliowym,mlekiem kokosowym i przesiana przez sitko maka Zobacz więcej
okolo 1 tygodnia w lodowce. Przed uzyciem wystarczy doprowadzic ja do temperatury pokojowej i jeszcze raz dobrze ubic. Wyszlo zwarte, ciezkie ciasto. Bardzo slodkie - tu bez niespodzianek. Swietnie Zobacz więcej
Torcik z gruszkami i morelami Domowe ciasta (Mariola88) Makosernik "Marcepan" czary gary (lucynako) KOLOROWA KARPATKA Mój punkt smaku (miracle) Domowe sezamki Kreatywny Makaron (Chitos) Wakacyjna Zobacz więcej