bigos z patisonów

Bigos z patisonów to szybkie, bardzo smaczne, rozgrzewające i sycące typowo jesienne danie. To już mój ostatni przepis w tym sezonie na wykorzystanie patisonów.. z ogródkowych zbiorów zostały mi Zobacz więcej
Czas cukinii, kabaczków i patisonów uważam za otwarty. Pochwalę się, a co: wsztystkie te cuda są z mojego ogródka #dumna Składniki (co najmniej 4 bycze porcje): 2 średnie cukinie 4- 5 małych patisonów Zobacz więcej
PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepisy Joli
BIGOS Z DYNI

BIGOS Z DYNI 420

0
BIGOS Z DYNI Składniki: 50 dag kiełbasy mała dynia mały patison strąki zielonej papryki cebule pomidory 2 łyżki oleju sól, pieprz Wykonanie: Dynię i patison obrać, wydrążyć pestki, a miąższ pokroić w Zobacz więcej
Kuchnia polska to nie tylko schabowy, barszcz, bigos czy pierogi. Ewa Aszkiewicz prezentuje nam narodową kuchnię w nowym wydaniu w książce „Gotowanie w 20, 30, 40, 50 minut. Kuchnia polska” wydaną Zobacz więcej
W najbliższym czasie będę się intensywnie chwalić tym co urosło w moim ogródku. Przedstawiam patisony: Składniki na 5 szt. patisonów około 300 g każdy: 150 g suchej kaszy gryczanej (miałam niepaloną, Zobacz więcej
malcwi92
malcwi92 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Apetyczna Kuchnia
Warzywa i sałatki

Warzywa i sałatki 56

0
Apetyczna kuchnia: Warzywa i sałatki Strony Strona główna O mnie :) Współpraca sobota, 2 lipca 2016 Warzywa i sałatki Bigos z młodej kapusty Marchewka z groszkiem Sałatka a'la grecka Sałatka imprezowa Zobacz więcej
. Węgierskie, czyli oryginalne Lecsó to nie "zupa", rzadki sos z rozgotowanej cukinii, pieczarek i papryki. Co więcej nie ma w nim cukinii, kabaczka czy patisona, także "bigos z kabaczka" jak bywa Zobacz więcej
LECZO Z CUKINII I PATISONA Przyznaję, miałam pewien problem z nazewnictwem tego dania. Nie jest to klasyczne leczo ( które na smalcu duszone być powinno z wykorzystaniem przede wszystkim papryki i Zobacz więcej
Ulubiona przyprawa w kuchni Polskiej.Dodawana do zup,mięs mielonych,farszów mięsnych ,mięsno warzywnych,flaków,smalcu. Rozmaryn Używa się go do jagnięciny i baraniny,a także jako dodatek do każdego Zobacz więcej
- strona głównaCHRZANÓWKA (11.06.2014)MIZERIA BEZMLECZNA (04.06.2014)BIGOS z MŁODEJ KAPUSTY (01.06.2014)ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA (17.05.2014)PLACUSZKI BANANOWE (01.03.2014)NALEWKA z PESTEK MORELOWYCH Zobacz więcej
) 01(1) 02(5) 03(1) 04(2) 05(2) 06(2) 07(4) 08(3) 09(8) 10(1) 11(5) 12(1) 2015(32) 01(2) 02(1) 03(2) 04(3) 05(5) 06(5) 07(9) 08(4) 09(1) Ulubione Linki Świetne książki dla dzieci Zioła i ich Zobacz więcej
obiadów wyborczych, które będą przydzielane wszystkim osobom uczestniczącym wyborach Następne ugrupowanie reprezentuje kandydat z ramienia Platformy Europejskiej. Patisony z Bruksel(k)i to były Zobacz więcej
łosoś pieczony w pomidorach – Kuchnia po mojemu Faszerowana cukinia – Kulinaria – potrawy z różnych stron świata Faszerowane łódeczki z cukinii – Cynamonowy pył Bigos z cukinii – Moje domowe Zobacz więcej
pasztet z soczewicy (Gotowanie bez pośpiechu) • Wielkanocny pasztet ze śliwką (Mops w kuchni) INNE PRZYSTAWKI I PRZEKĄSKI • Awokado faszerowane (W kuchennym amoku) • Kapusta z chorizo, czyli Zobacz więcej
Bigos z młodej kapusty Bitki w sosie własnym z marchewką Bitki w winie, jarzębinie i bakaliach Bitki w ziołach i czerwonym winie Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - Zobacz więcej
Biały boczek pieczony z dynią hokkaido i jabłkiem Biały serek domowy Bigosik z kapusty i golonki w piwie - resztkowy Bigosik z białej kapusty Bigos z białej kapusty Bigos z młodej kapusty Bigos z Zobacz więcej