blog postaciom lo

jarma
jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
gotujemy rodzinnie
Owsianka w postaci ciasteczek

Owsianka w postaci ciasteczek 10

Owsianka w postaci ciasteczek. Dla wszystkich, którzy: chcą w wygodnej formie zabrać śniadanie do pracy czy szkoły lub mają ochotę na coś słodkiego, a jednocześnie zdrowego. Składniki: - 4 dojrzałe Zobacz więcej
Dzisiaj zamiast rano wpis wieczorem, chyba udzielił mi się południowy klimat Zastanawiałem się jak zacząć ten tekst. Raz, że ma opowiadać o jednym konkretnym miejscu, a dwa ma być interesujący nawet Zobacz więcej
dolcevita-in-my-kitchen: Rabarbar w trzech postaciach dolcevita-in-my-kitchen Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta... 14 maj 2017 Rabarbar w trzech postaciach Majzdecydownie nie Zobacz więcej
marcin.mroczko
marcin.mroczko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Facet z przepisem
Lo mein

Lo mein 20

Czas przygotowania: 25 minut Składniki na 4 porcje: 500 g jajecznego makaronu noodles 1 łyżka ciemnego sosu sojowego 2 łyżki jasnego sosu sojowego 1 łyżka oleju sezamowego 1 łyżka oleju 1 łyżka cukru Zobacz więcej
Słodyczarnia
Słodyczarnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Słodyczarnia
Przenosiny bloga!

Przenosiny bloga! 11

NOWA ODSŁONA BLOGA NA NOWEJ STRONIE! Z wielką radością zapraszam Was na moją nową, nowocześniejszą i bardziej przejrzystą stronę, która mam nadzieję bardziej Wam się spodoba. Zmiana nastąpiła również Zobacz więcej
W ubiegły czwartek w restauracji Studio Qulinarne w Krakowie odbyła się inauguracja cyklu kameralnych kolacji na cztery ręce. Pierwszym szefem kuchni, który gościnnie wystąpił u boku Giacomo Monzali, Zobacz więcej
justyna.hek
justyna.hek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dobre Zdrowe Gotowanie
Blog przeniesiony

Blog przeniesiony 29

Blog przeniesiony | BLOG PRZENIESIONY NA: http://dobrezdrowegotowanie.pl BLOG PRZENIESIONY NA: http://dobrezdrowegotowanie.pl Menu Przeskocz do treści Strona główna Przepisy Śniadania Obiady Kolacje Zobacz więcej
thiessa
thiessa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Podróże kulinarne
Kurczak z Lo-Din

Kurczak z Lo-Din 166

Autor: thiessa @ 7:01am, roda 24 Sierpie 2011. rdo: "Kuchnia chiska" Wydawnictwo MAK W dalszym cigu pozbawiona aparatu wygrzebuj zdjcia z archiwum. Tego kurczaka zrobiam dwa razy. Jeden raz jak Zobacz więcej
kabka
kabka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kate's Pie Hole
Wieprzowina lo mein

Wieprzowina lo mein 108

Chyba już wiecie, że lubię orientalne klimaty w mojej kuchni ;-) Szybko, prosto i smacznie. Dzisiaj przedstawiam lo mein, dosłownie "wymieszane noodle". U nas jedna porcja z makaronem glutenowym, Zobacz więcej
Są takie miejsca i osoby w sieci, których gust kulinarny obdarzamwyjątkowym zaufaniem. Gdy napiszą, że to czy tamtosmakuje znakomicie, ślepo wierzęi wiem, że mogę piec/gotować w ciemno. Namalinianki, Zobacz więcej
Zapraszam dzisiaj na wieprzowine lo mein Jak kiedys wspomnialam uwielbiam kuchnie azjatycka- niesamowitesmaki, magia kolorow, krotka obrobka no I wygladaja bajecznie Pork lo mein Zamarynowalam w oleju Zobacz więcej
EdithS
EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Quatro Stagioni
Come fare lo strutto

Come fare lo strutto 28

Jak zrobić Smalec Oggi ho fatto lo strutto. Sono cresciuta in campagna ho visto spesso la mia nonna preparare tanti piatti a base di strutto, addirittura i dolci. Gli unici grassi che adoperavamo in Zobacz więcej
vegetanie
vegetanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vegetanie
Seler w postaci kotleta :)

Seler w postaci kotleta :) 395

Cześć Wam :) Dzisiaj przygotowaliśmy dość tradycyjne danie, ale za to jakie smaczne hmmmmm ! My uwielbiamy selera w różnych postaciach, zarówno naciowego jak i klasyczną bulwę.Seler to bomba zdrowia Zobacz więcej
MartaF
MartaF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
W kuchennym raju
Owsianka w postaci ciasta?

Owsianka w postaci ciasta? 226

Dlaczego najnieprzyjemniejsze doświadczenia związane ze spożywaniem posiłków zostają nam najdłużej w pamięci i najbardziej zrażamy się do ich ponownego spróbowania? Jeżeli ileś tam lat temu jedliśmy Zobacz więcej
Zapraszam na warsztaty tworzenia postaci Czarownicy. Szkolenie skierowane jest do pasjonatów dekoracji cukierniczych. Podczas szkolenia każdy uczestnik będzie miał przygotowane w pełni profesjonalne Zobacz więcej
konsti
konsti Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Apparecchiamo?
Lo sfratto

Lo sfratto 124

Jak mówi legenda, słodki wypiek “sfratto” powstał w XVII wieku w środowisku Żydów zamieszkujących okolice miasteczka Pitigliano (w pobliżu Grosetto). Włoskie słowo “sfratto” oznacza wysiedlenie, Zobacz więcej
tapenda
tapenda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
TAPENDA
Zapiekane Mule w Postaci Afrodyzjaku.

Zapiekane Mule w Postaci Afrodyzjaku. 100

Jeśli dobrze pomyśleć to wychodzi na to, że połowa używanych na co dzień składników w przepisach kulinarnych przynależy do kategorii afrodzyzjaków !! Bakłażan za gruszkowate kształty porównywany do Zobacz więcej
Kolejna wariacja na temat fasolki po bretońsku. Tym razem w wersji gęstej, pożywnej zupy, pełnej smakowitych składników. Niech nikogo nie zmyli określenie "zupa", gdyż miska tego dania wystarczy za Zobacz więcej
Moi Drodzy! Blog "La grande e la piccola cuoca" doczekałsięswoich pierwszych urodzin! Nie mogę uwierzyć,że to już rok,że 155 postów z przepisami już za mną a setki jeszcze w mojej głowie. Muszę Zobacz więcej
Tapenda.pl
Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Tapenda
Pieczone śledzie w postaci roladek

Pieczone śledzie w postaci roladek 107

Włąściwie to danie powinno się nazywać pieczone śledzie z ogonkiem. Ogonek śledzia to przecież bardzo ważna rzecz Skoro o włoszczyźnie traktujemy, to zawartość talerza nie tylko że ma dobrze smakować, Zobacz więcej