blogerzy odkrywają walory oleju

" BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO" KONKURS ZAPRASZAM NA PRZEPYSZNY OBIAD! „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego powinien być stałym gościem naszej diety! " Zobacz więcej
Witajcie Kochani, dziś przyszła do mnie wyczekiwana nagroda od organizatorów akcji Pokochaj Olej Rzepakowy. Jakiś czas temu wzięłam udział w konkursie "Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego" z Zobacz więcej
Zupę przygotowałam na konkurs Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego dzięki niemu nasze serce dłużej będzie cieszyć się Zobacz więcej
Dziś jedna z najprostszych surówek obiadowych. Najważniejsze są smaczne marchewki, dlatego polecam najpierw spróbować czy są odpowiednio słodkie oraz soczyste. Ważny jest również olej rzepakowy, który Zobacz więcej
wymiarach około 2cm x 2 cm. Z w/w składników za pomocą trzepaczki zrób gęste ciasto dodaj pokrojone jabłka. Smaż na oleju aż się zrumienią, podaj z cukrem pudrem! ;-D „Olej rzepakowy jest naturalnym Zobacz więcej
. 20-25 minut w 200 stopniach). Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega-3 i dlatego często stosuję go w swoich wypiekach. Przepis przygotowałam do konkursu "Blogerzy odkrywają walory oleju Zobacz więcej
i inne słodkości to przynajmniej zadbajmy o to aby zawierały one więcej zdrowych składników. Taki jest dzisiejszy piernik. Z olejem rzepakowym, cukrem trzcinowym, suszonymi śliwkami i orzechami Zobacz więcej
śmietanę idodajemy ją do masy z mascarpone a następnie bardzo ostrożnie mieszamy. Krem przekładamy do rękawa cukierniczego z tylką w kształcie gwiazdki (1M Wiltona) i wyciskamy na wystudzone babeczki Zobacz więcej
gruszki. Wyjmujemy do wystudzenia. Można podawać posypane cukrem pudrem w słoiku lub wyjęte na talerzyk. Smacznego! Przepis bierze udział w konkursie „Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego”. Zobacz więcej
skropić przygotowanym dressingiem. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego warto stosować go w codziennej diecie. Szczególnie wysoki jest stosunek kwasów omega 3 do 6, co Zobacz więcej
PRZEPYSZNE I ROZPŁYWAJĄCE SIĘ W USTACH ZAPIEKANE NALEŚNIKI Z BANANAMI I MIODEM EUKALIPTUSOWYM!!! PALCE LIZAĆ! „BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO” „Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem Zobacz więcej
w swojej diecie zastąpić czymś mąkę pszenną. Ryżowa mąka pełnoziarnista ma delikatny, słodkawy smak, dlatego doskonale nadaje się dowypieku ciast. Przyznam, że to mój pierwszy wypiek z mąki ryżowej – Zobacz więcej
orzechy. Mieszamy. Ciastka nakładamy łyżką na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wierzch można wyrównać łyżką zamoczoną w wodzie. Pieczemy ok. 10 minut, w 180 C lub do momentu, aż ciastka lekko Zobacz więcej
chwilke i gotowe :-) „Oświadczam, że zapoznałam/łam się z regulaminem konkursu „Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego”, dostępnym na stronie internetowejwww.pokochajolejrzepakowy.pl oraz Zobacz więcej
elkaa13
elkaa13 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
ChochElka
Śledzie w oleju rzepakowym

Śledzie w oleju rzepakowym 261

0
Święta tuż, tuż - przydałby się prezent. W odpowiedzi na konkurs "Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego" zamieszczam przepis na moje ulubione świąteczne śledzie. Konkurs nie tylko ma wspaniałe Zobacz więcej
Moja przedostatnia dynia. Przepyszna, aromatyczna, sycąca, rewelacyjna! Przepis zgłaszam do konkursu BLOGERZY ODKRYWAJĄ WALORY OLEJU RZEPAKOWEGO Ten olej gości w mojej kuchni nie od dziś. Dodaję go do Zobacz więcej
Dla wielbicieli owoców morza to danie to delicje. Pyszne chrupiące krewetki i bardzo aromatyczny sos, zachęcam do zrobienia. Danie stworzyłam na konkurs "Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego" Zobacz więcej
na co dzień. Postanowiłam wykorzystać sezon na topinambur by wziąć ponownie udział w konkursie "Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego". Jeśli śledzicie mojego bloga, to wiecie, że używam oleju Zobacz więcej
konkursu „Blogerzy odkrywają walory oleju rzepakowego”, dostępnym na stronie internetowejwww.pokochajolejrzepakowy.pl oraz akceptuję jego postanowienia. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych Zobacz więcej
chlebem. Boki i wierzch smarujemy pozostawionym wcześniej majonezem. Dekorujemy w dowolny sposób warzywami: jajkiem na twardo, plasterkami rzodkiewki, ogórka, pomidorkami, pietruszką, kukurydzą lub Zobacz więcej