bobovita

ZOBACZ TAKŻE:

Na co dzień możecie tutaj przeczytać o menu dla matek karmiących, dlatego dzisiaj chciałabym zaprezentować Wam coś specjalnego dla naszych małych alergików. Jakiś czas temu, razem z moją córeczką Zobacz więcej
Skocz do listy ostatnich wpisów Wpis « Poprzedni wpis Następny wpis » sobota, 03 grudnia 2011 Moje córeczki płatki Bobovita kochają, na śniadanie je zjadają. Tatuś wieczorem płatki podjada, a ja rano Zobacz więcej
Mama testuje: Kruche gwiazdeczki bananowe BoboVita Kruche gwiazdeczki bananowe BoboVita to wielozbożowe płatki śniadaniowe polecane dla maluchów po 18 miesiącu życia. W ich skład wchodzi mąka pszenna Zobacz więcej
Lubimy kaszki Bobovity, zwłaszcza brzoskwiniową. Dlatego propozycja przetestowania Minimy bardzo mnie ucieszyła. Testowaliśmy i... powiem krótko - jest pyszna! Dzieciaki zachwycone, wciągają ją jak Zobacz więcej
David Lebovitz był pierwszy wielkim bloggerem kulinarnym, na którym się wzorowałam, który zaraził mnie miłością do prowadzenia bloga, fotografii kulinarnej, chociaż nie ona jest w jego blogu wiodącym Zobacz więcej
This Page has moved to a new address: Mama Alergika Gotuje - MAG: MINIMA BoboVity - Testowanie Sorry for the inconvenience… Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service Zobacz więcej
David Lebovitz: Próbowałem już lodów ze wszystkim! - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Zobacz więcej
Lody domowa manufaktura - David Lebovitz | Recenzja książki | Mienta blog Strona główna O MNIE Portfolio WSPÓŁPRACA Kontakt Wybierz kategorieBabeczki i muffiny(57)Bezglutenowe(141)Chleb i bułki Zobacz więcej
"Lody. Domowa manufaktura" - nowa książka Davida Lebovitza do wygrania! - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle Zobacz więcej
Długo polowałam na figi w surowej czekoladzie. Po spróbowaniu bananów, morwy, nerkowców oraz orzechów laskowych, te bakalie kusiły mnie najbardziej. Nie mogłam znaleźć ich w Organicu, swego czasu Zobacz więcej
Skład: nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, orzechy pekan 12%*, orzechy laskowe, wanilia Bourbon*, zawartość kakao 70%. * składniki pochodzące z upraw Zobacz więcej
Skład: nieprażone ziarnko kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, zawartość masy kakaowej min. 70%. * składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli Zobacz więcej
Poniżej widoczna czekolada dosyć długo leżała w czekoladowej szufladzie, gdyż żadna siła mnie do niej nie przyciągała, a termin ważności także nie naglił do jej rozpoczęcia. Nigdy nie byłam Zobacz więcej
Nina
Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Nina w kuchni
Granita/sorbet Mojito Davida Lebovitza

Granita/sorbet Mojito Davida Lebovitza 310

Odświeżający, pełen aromatu limonki i mięty. Moim zdaniem idealny w niedużych ilościach, serwowany w małych kieliszkach do wódki, pomiędzy posiłkami eleganckiej kolacji, dla "zresetowania" smaków. Zobacz więcej
Firma GALENA przedstawia jeden z najnowszych produktów jakim jest neoVit D3+K2. Jest to suplement diety, będący źródłem witamin wspomnianych wcześniej - D3 i K2. Po co są nam te witaminy? Jakie Zobacz więcej
Kucharzyca
Kucharzyca Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kucharzyca
La Vita, Gdynia

La Vita, Gdynia 17

La Vita, Gdynia – Moja przestrzeń Toggle navigation Moja przestrzeń Strona główna Kuchnia Przepis dnia @kucharzyca – o mnie Salon Lubań, moje miasto Moja przestrzeń @kucharzyca La Vita, Gdynia La Zobacz więcej
W modnej pogoni za wymyślnymi daniami, smakami, produktami zupełnie zapominamy o tym co jest nam najbliższe. Nie zauważamy naszych lokalnych produktów, które nie dość że są smaczne, to również są Zobacz więcej
Po wspaniałej zupie rakowej, przyszedł czas na dania główne 6. danie główne: skarp, chrzan, kiszona rzodkiewka, kosztela i wino: Riesling Herrenberger GG trocken 2013 Filet (z białą skórą) turbota Zobacz więcej
malgos
malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Minta Eats
Paryż: Z Davidem Lebovitzem na targu

Paryż: Z Davidem Lebovitzem na targu 42

Zawsze jest ten moment niepewności – jaką tak naprawdę okaże się osoba, którą znało się tyle lat ze stron, a raczej z kolejnych blogowych postów? Jaki ma naprawdę głos, czy mówi cicho, czy szybko, czy Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
ProVita w Kołobrzegu i my

ProVita w Kołobrzegu i my 43

Siedząc wygodnie w fotelu, popijając nalewkę „limoncello” przywiezioną z Kołobrzegu, dzieło kucharzy z restauracji Hotelu Wellness Provita, wspominam swój pobyt nad morzem. Pod koniec września na Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: