boczek faszerowany kapustą kiszoną

{{headerMessage}}
do lodówki (mój leżakował sobie godzinę, ale może spokojnie dłużej). Wąskim nożem drążymy w schabie kieszeń, po czym faszerujemy go śliwkami zawiniętymi w plasterkach boczku. Następnie wkładamy mięso Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do lodówki (mój leżakował sobie godzinę, ale może spokojnie dłużej). Wąskim nożem drążymy w schabie kieszeń, po czym faszerujemy go śliwkami zawiniętymi w plasterkach boczku. Następnie wkładamy mięso Zobacz więcej
gosik2.0
gosik2.0 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Rodzinka w Kuchni
Karnawałowe przekąski

Karnawałowe przekąski 325

4
{{headerMessage}}
Ptysie nadziewane sałatką Francuskie spiralki Paluchy z oliwkami Trójkolorowa rolada z łososiem Serowe krakersy z pastą awokado Muffinki pełnoziarniste z boczkiem i kapustą kiszoną Knysze z cebulą Zobacz więcej
Aldi
Aldi Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Psoty Psotki
Pożegnanie z truskawką

Pożegnanie z truskawką 76

0
{{headerMessage}}
W tym sezonie truskawki towarzyszą nam prawie każdego dnia. Zachwycamy się nimi, rozkoszujemy, upajamy... Na straganach nadal jest ich dużo, jednak z każdym dniem będzie coraz mniej. Ich czas Zobacz więcej
{{headerMessage}}
PIERŚ KURCZAKA FASZEROWANA PIECZONY KALAFIOR PIKANTNA ZUPA POMIDOROWA PIKANTNY SERNICZEK - SUFLET PIZZA PIZZA NA FRANCUSKIM CIEŚCIE PLACKI ZIEMNIACZANE PLACUSZKI LUB MUFFINKI Z MASCARPONE Zobacz więcej
{{headerMessage}}
faszerowana pikantnym szpinakiem (04.06.2014)Żurek (04.06.2014)Gotowana słodka marchewka (04.06.2014)Młoda kapusta z marchewką (02.06.2014)Kasza gryczana w sosie pieczarkowym (02.06.2014)Na dobry Zobacz więcej
jestsmak
jestsmak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jest Smak
DANIA OBIADOWE

DANIA OBIADOWE 4519

0
{{headerMessage}}
Szaszłyki z kurczakiem Kolorowy kuskus Zapiekanka ryżowo – kurczakowa Soczewica w pikantnym sosie czosnkowym Gołąbki Naleśnikowe sakiewki po meksykańsku Zapiekanka cukiniowa z sosem pomidorowym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zrazy to potrawa z kawałków mięsa, podsmażonego i duszonego, z dodatkiem warzyw i przypraw. Zrazy należą do tradycyjnej kuchni staropolskiej. Zrazy można wykonać z różnych gatunków mięsa. Mięso Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, również grzyby leśne, a następnie podsmaża i dusi, można je zabielać śmietaną, lub dusić w naturalnym sosie. W moim rodzinnym domy najczęściej jadało się zrazy wołowe, dokładnie rozbite tłuczkiem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kilka plastrów cytryny natka pietruszki ******************************************* Śledzie zalać mlekiem,zostawić na 2 godziny.W rondelku rozgrzać olej,wrzucić obrane i pokrojone w ósemki lub Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pyszne i delikatne ciasto, kremowy (dzięki mleczku kokosowemu) mięsny farsz wzbogacony o orzeźwiającą nutę kiszonej kapusty. Całość okraszona skwarkami z boczku i cebulką. Po prostu pycha! Pierogi z Zobacz więcej
mysweetchilli
mysweetchilli Obserwuj blogaObserwujesz bloga
my sweet chilli
Kapuśniaczek

Kapuśniaczek 144

0
{{headerMessage}}
wtorek, 17 stycznia 2012 Kapuśniaczek Mój mąż lubi gotowane żeberka i z tego względu jak jest już u nas w domu zupa to właśnie taka gotowana na żeberkach. Tym razem padło na kapuśniak z kiszonej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ubogie. Opierała się na wyrobach z mąki, ziemniaków, kapusty i grzybów leśnych . Na stole rzadko gościło mięso. Spotkamy w niej pierogi kluseczki, placki ziemniaczane w liściach kapusty, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kapuśniak na boczku wędzonym | KozakGotuje.pl KozakGotuje.pl Blog kulinarny z przepisami Search Wszystkie przepisy Ciasta i desery Pomysły na obiad Kapuśniak na boczku wędzonym Opublikowane 29 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Odliczanie czas zacząć! Uwielbiam Święta Bożego Narodzenia ze względu na atmosferę panującą w około, wyczekiwania, unoszące się w kuchni cudowne zapachy (które spotyka się tylko raz w roku), Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w ciepłym pomieszczeniu na 3-4 dni. Tradycyjnie żurek będzie z boczkiem wędzonym i cebulką, białą kiełbaską, jajkiem i chrzanem. Co roku u Nas gości także biała kiełbasa z kiszoną kapustą. Zestaw Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, czasami czerstwe pieczywo, również grzyby leśne, a następnie podsmaża i dusi, można je zabielać śmietaną, lub dusić w naturalnym sosie. W moim rodzinnym domy najczęściej na Święta jadało się rolady Zobacz więcej
{{headerMessage}}
rodzinnym domy najczęściej na Święta jadało się rolady wołowe zawijane, czy inaczej zwane roladami wołowymi. Podaję Wam najlepszy Przepis na zarazy wołowe zawijane, czyli najsmaczniejsze tradycyjne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kartacze są jednym z najbardziej popularnych produktów tradycyjnych w województwie podlaskim, popularne są również na Litwie (wówczas pojawiają się jako cepeliny). Niekiedy są one faszerowane nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nadziewane kaszą gryczaną Gołąbki faszerowane kaszą w słodko-kwaśnym sosie Kasza gryczana z warzywami Ciasteczka jaglane na mleczku kokosowym Kaszotto z trzema rodzajami kasz Naleśniki z farszem z Zobacz więcej