boczek faszerowany kapustą kiszoną

do lodówki (mój leżakował sobie godzinę, ale może spokojnie dłużej). Wąskim nożem drążymy w schabie kieszeń, po czym faszerujemy go śliwkami zawiniętymi w plasterkach boczku. Następnie wkładamy mięso Zobacz więcej
do lodówki (mój leżakował sobie godzinę, ale może spokojnie dłużej). Wąskim nożem drążymy w schabie kieszeń, po czym faszerujemy go śliwkami zawiniętymi w plasterkach boczku. Następnie wkładamy mięso Zobacz więcej
Ptysie nadziewane sałatką Francuskie spiralki Paluchy z oliwkami Trójkolorowa rolada z łososiem Serowe krakersy z pastą awokado Muffinki pełnoziarniste z boczkiem i kapustą kiszoną Knysze z cebulą Zobacz więcej
Aldi
Aldi Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Psoty Psotki
Pożegnanie z truskawką

Pożegnanie z truskawką 75

0
W tym sezonie truskawki towarzyszą nam prawie każdego dnia. Zachwycamy się nimi, rozkoszujemy, upajamy... Na straganach nadal jest ich dużo, jednak z każdym dniem będzie coraz mniej. Ich czas Zobacz więcej
PIERŚ KURCZAKA FASZEROWANA PIECZONY KALAFIOR PIKANTNA ZUPA POMIDOROWA PIKANTNY SERNICZEK - SUFLET PIZZA PIZZA NA FRANCUSKIM CIEŚCIE PLACKI ZIEMNIACZANE PLACUSZKI LUB MUFFINKI Z MASCARPONE Zobacz więcej
Młoda kapusta z marchewką - Dania główne - Moje kuchenne inspiracje - bloog.pl Bloog FotoBloogi załóż bloga zaloguj MENU Moje kuchenne inspiracje By Niejadek Zjadł Obiadek ;) (12.06.2014)Gotowana Zobacz więcej
jestsmak
jestsmak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jest Smak
DANIA OBIADOWE

DANIA OBIADOWE 4484

0
Risotto pieczarkowe z boczkiem Zapiekanka z kapusty kiszonej i puree Risotto z łososiem Papryki faszerowane jajkami Kopytka z sosem grzybowym Knedle z pieczarkami i cebulką Gulasz z warzywami Pierś z Zobacz więcej
Zrazy to potrawa z kawałków mięsa, podsmażonego i duszonego, z dodatkiem warzyw i przypraw. Zrazy należą do tradycyjnej kuchni staropolskiej. Zrazy można wykonać z różnych gatunków mięsa. Mięso Zobacz więcej
Zrazy to potrawa z kawałków mięsa, podsmażonego i duszonego, z dodatkiem warzyw i przypraw. Zrazy należą do tradycyjnej kuchni staropolskiej. Zrazy można wykonać z różnych gatunków mięsa. Mięso Zobacz więcej
Przedstawiam kolejną przystawkę ze śledzia, winną i lekko słodką przełamaną solonym śledziem,wspaniałe królewskie danie. 60 dag.matiasów 1 szkl.mleka 30 dag.winnych jabłek 2 łyżki oleju 2 łyżki Zobacz więcej
Pyszne i delikatne ciasto, kremowy (dzięki mleczku kokosowemu) mięsny farsz wzbogacony o orzeźwiającą nutę kiszonej kapusty. Całość okraszona skwarkami z boczku i cebulką. Po prostu pycha! Pierogi z Zobacz więcej
mysweetchilli
mysweetchilli Obserwuj blogaObserwujesz bloga
my sweet chilli
Kapuśniaczek

Kapuśniaczek 138

0
włoszczyzny 1 cebula 10 gr. suszonych grzybów pieprz, ziele angielskie, liść laurowy 30 dag. ziemniaków 5 dag. wędzonego boczku sól do smaku Wykonanie Grzyby namoczyć, a następnie ugotować. Z mięsa i Zobacz więcej
Kuchnia dawnych łemków czyli kuchnie pasterskie z Beskidu Niskiego i Bieszczadów Kuchnia łemkowska okolic Bieszczad iBeskidu Niskiego. W kuchni często wracamy do tradycji do przepisów babci Zobacz więcej
Kapuśniak na boczku wędzonym | KozakGotuje.pl KozakGotuje.pl Blog kulinarny z przepisami Search Wszystkie przepisy Ciasta i desery Pomysły na obiad Kapuśniak na boczku wędzonym Opublikowane 29 Zobacz więcej
Odliczanie czas zacząć! Uwielbiam Święta Bożego Narodzenia ze względu na atmosferę panującą w około, wyczekiwania, unoszące się w kuchni cudowne zapachy (które spotyka się tylko raz w roku), Zobacz więcej
w ciepłym pomieszczeniu na 3-4 dni. Tradycyjnie żurek będzie z boczkiem wędzonym i cebulką, białą kiełbaską, jajkiem i chrzanem. Co roku u Nas gości także biała kiełbasa z kiszoną kapustą. Zestaw Zobacz więcej
Zrazy to potrawa z kawałków mięsa, podsmażonego i duszonego, z dodatkiem warzyw i przypraw. Zrazy należą do tradycyjnej kuchni staropolskiej. Zrazy można przygotować z różnych gatunków mięsa. Mięso Zobacz więcej
do zrazów zawijanych to boczek lub słonina, słupki kiszonego ogórka, ósemki cebuli, musztarda sarepska, czasami czerstwe pieczywo, również grzyby leśne. Rolady mięsne następnie się podsmaża i dusi z Zobacz więcej
Kartacze są jednym z najbardziej popularnych produktów tradycyjnych w województwie podlaskim, popularne są również na Litwie (wówczas pojawiają się jako cepeliny). Niekiedy są one faszerowane nie Zobacz więcej
akcji? Kotlety z kaszy gryczanej i grochu Pszenne bułki z kaszą gryczaną Quinoa z kurczakiem i warzywami Bułki z kaszą jaglaną Zupa z ciecierzycą, pęczakiem i mozzarellą Chleb żytnio-orkiszowy na Zobacz więcej