boef bourguignon

Pikku Ish
Pikku Ish Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Notatnik Natalii
Boef bourguignon

Boef bourguignon 51

0
W ramachkoprodukcjiz Panem M. powstała wołowina po burgundzku, która ów Pan M. znalazł w dodatkukulinarnymGazety Wyborczej "Place lizać". Proporcje zmniejszyliśmy dla 4 porcji, ale i tak wyszło jak Zobacz więcej
Boeuf bourguignon ( Wołowina po burgundzku) Na kolejny spisek kuchenny (jak to trafnie kiedyś nazwała koleżanka Saratelka)wybrałam klasyczne danie kuchni francuskiej. Nigdy wcześniej nie Zobacz więcej
będzie na obiad. Gulasz ma niezwykły, głęboki smak. Cała butelka czerwonego wina mogłaby wydawać się zbyt dużą ilością, ale uwierzcie mi, smak jest wyważony i efekt końcowy jest warty czekania. Boef Zobacz więcej
; Zdrowo") jako wegetariańską alternatywę dla sławnegoboef bourguignon, wołowiny po burgundzku. Wołowinę zamienili na buraki, dodali mięsiste duże pieczarki i soczewicę, otrzymując pyszny, treściwy Zobacz więcej