boeuf strogonow z szybkowaru

{{headerMessage}}
Polędwica wołowa lub ligawa, opłukana i osuszona i pokrojona w paseczki cebulka pieczarki pokrojone w kostkę bulion wołowy koncentrat pomidorowy musztarda listek laurowy pieprz tymianek troszkę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Niejeden Sylwester kojarzy mi się z prezentowanym dzisiaj daniem. Boeuf Stroganow, potocznie zwany w Polsce 'strogonowem', w ostatnią noc roku jadłam nie raz i nie dwa. Nigdy wcześniej jednak nie był Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Świetna potrawa uwielbiana przez Polaków pochodząca z kuchni rosyjskiej, często podawana na domowych imprezach. Trudno powiedzieć czy przepis, który podaję jest oryginalnym Boeuf Stroganowem. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Tak więc stwierdzenie "drobiowa wołowina Stroganow" brzmi... śmiesznie. Zostawię jednak tę kwestię osobom do tego powołanym i zajmę się samym gotowaniem. Wolę oczywiście wersję oryginalną, kiedyś Zobacz więcej