bogracz makłowicza

Po bograczu kolejny gulasz był tylko kwestią czasu. Zwłaszcza, że Pan R. miał bardzo dobry pomysł na paprykę. A lato, które się już niebłagalnie kończy jest idealnym czasem, kiedy można się nią Zobacz więcej
. zaś z dużym plackiem, czyli po zbójnicku. Ów gulasz to dobry punkt wyjścia do innych, pełnych garnków dobra. Mamy już w planach kolejny - baaardzo paprykowy :) Bogracz – gulasz węgierski (przepis Zobacz więcej
z limonką/cytryną. My na obiad devolaya serwowaliśmy z ugotowanym makaronem farfalle z dobra oliwą oraz pomidorami w plasterkach doprawionymi solą, kolorowym pieprzem i dobrą oliwą. Taki zestaw Zobacz więcej
? A czy próbowałeś marchwi żółtej, jeszcze słodszej i bardziej zniewalającej w smaku? Jej obecność to jeden z sekretów prawdziwego bograczu. Kończę, bo muszę coś dosłownie schrupać. Twój Robert Von Zobacz więcej