brioche roux

Brioche polonaise-pommes caramélisées et pralin INGREDIENS: Pour la brioche : 250g de farine ( + 20 g ) 3 oeufs 2,5 cl de lait tiède 30g de sucre en poudre 2 pincée de sel 2 sachets de levure Zobacz więcej
moment, przeobrażając zwykły produkt w mały domowy cud". Joanne Harris, Brzoskwinie dla księdza proboszcza. Voilà! Dla wszystkich fanów powieści Czekolady, mam dobrą wiadomość. Joanne Harris wydała 3 Zobacz więcej
Wczorajszego wieczora uwzięłam się na brioszkę i to dosłownie "uwzięłam", bo mimo porażek, niestrudzenie trwałam w przygotowaniu ciasta i poszukiwaniu smaku doskonałego. Zasięgnęłam przepisu Mistrza Zobacz więcej
, że doznania smakowe niezapomniane. Stąd dziś dwa przepisy. Ten pasztet aż prosi się o maślaną brioche, a skoro niedawno upiekłam najlepszą w swoim życiu, to od razu wrzucę przepis. Brioche wykonałam Zobacz więcej
This is one of my favourite things - creamy, almost velvety chicken liver parfait made with a cheap ingredient but almost luxurious. This makes quite elegant (tasty for sure) starter or light lunch, Zobacz więcej
Pain perdu pommes-cannelle 8 Février 2016, 07:56am | Publié par Bistro de Jenna Pain perdu pommes-cannelle INGREDIENTS: (pour 2-3 personnes) 12 petits canapés brioché 2 petites pommes jus d'un demi Zobacz więcej