brokółów

„Z gruntu dobre” – to linia produktów warzywnych, stanowiąca zupełnie nową kategorię w asortymencie firmy Sokołów S.A. Do współpracy w finalnej fazie tworzenia linii, Sokołów zaprosił blogerów Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Pierogi z pasztetem warzywnym Sokołów

Pierogi z pasztetem warzywnym Sokołów 15

Pierogi z pasztetem warzywnym Sokołów - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Zobacz więcej
Wczoraj miałam okazję uczestniczyć w warsztatach organizowanych przez Sokołów i Kukbuk. Na tapet wzięliśmy piwo oraz mięsne przysmaki, które świetnie się z nim komponują. Aby mówić o połączeniach Zobacz więcej
W niedzielę 6 sierpnia do Warszawy się wybrałam, gdzie na poniedziałkowe warsztaty kulinarne, wielką ochotą czekałam. W poniedziałek 7 sierpnia na Plac Bankowy się udałam, a tam z blogerami się Zobacz więcej
Barbarina
Barbarina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Barbarina gotuje
Makaroni brokoloni

Makaroni brokoloni 34

Makaroni brokoloni Tym razem, jak sama nazwa wskazuje, będzie o makaronie i o brokułach:-) Zimową porą najbardziej lubię świeże brokuły z Hiszpanii. Mają piękny kształt korony solidnego, wiecznie Zobacz więcej
Dzi
Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
karmelowy.pl
Wizyta w zakładach mięsnych Sokołów

Wizyta w zakładach mięsnych Sokołów 10

Jakiś czas temu Sokołów zabrał grupę blogerów do swoich zakładów mięsnych w Kole. Szczerze mówiąc nie wiedzieliśmy czego się spodziewać,więc jechaliśmy bardzo zaciekawieni. Z zewnątrz zakłady te Zobacz więcej
Jakiś czas temu, jak pamiętacie miałam możliwość odwiedzenia zakładu SOKOŁÓW w Kole. Podczas spotkania dla blogerów kulinarnych, mieliśmy możliwość nie tylko zobaczyć jak i gdzie, jest przetwarzana Zobacz więcej
Pod koniec maja na zaproszenie Akademii Smaku Sokołów miałam przyjemność uczestniczyć w spotkaniu dla blogerów, którego pierwszoplanowym celem było przedstawienie walorów kulinarnych polskiej Zobacz więcej
Czyli wołowina pod lupą! Kilka tygodni temu miałam wyjątkową możliwość uczestnictwa w jednym z serii warsztatów i spotkań, jakie regularnie organizuje Akademia Smaku Sokołów. Razem z innymi blogerami Zobacz więcej
Artykuł Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów pochodzi z serwisu Słone Słodkim Przeplatane. Warsztaty kulinarne odbyły się w malowniczym Dworze Ziemiańskim w Woli Suchożebrskiej, należącym do Akademii Zobacz więcej
W czerwcu wraz z innymi blogerami kulinarnymi mogłam się przyjrzeć z bliska jak wygląda produkcja naszej polskiej wołowiny,Sokołówzabrał nas na ciekawą wycieczkę do Zakładu Produkcyjnego w Kole. Było Zobacz więcej
W czerwcu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych Sokołów, które odbyły się w Kole. Do Zakładu Produkcyjnego Sokołów S.A. zaproszeni zostali blogerzy kulinarni oraz redakcja magazynu Zobacz więcej
Przepisy » Moim okiem » Przepisy i relacja z warsztatów w Akademii Smaku Sokołów » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zobacz więcej
Te warsztaty były inne niż wszystkie inne, w których do tej pory uczestniczyłam, gdyżpoświęcone były stworzeniu przepisu na skuteczne urzeczywistnienie postanowień noworocznych, dotyczących między Zobacz więcej
Nietypowe warsztaty w Akademii Smaku Sokołów - Pasja Smaku Strona główna O mnie W mediach Kontakt | Współpraca Toggle navigation Kuchnia Śniadania Przystawki Zupy Obiady Pieczywo Przetwory Przyprawy Zobacz więcej
Przedstawiam deser, który bardzo, ale to bardzo przypadnie Wam do gustu. Wasze dzieci będą prosiły o dokładkę na 100%! U mnie tak było! Deser robiłyśmy z moją grupą na warsztatach kulinarnych Sokołów. Zobacz więcej
W jeden w mroźnych i śnieżnych dni lutego z Martą i Edytą pojechałyśmy na warsztaty do Akademii Smaku. W bajkowej scenerii dworu przywitała nas dyrektor ds PR i komunikacji firmy Sokołów SA Aleksandra Zobacz więcej
13 lutego w Akademii Smaku Sokołów odbyły się warsztaty kulinarne pod wodzą szefa kuchni Dominika Moskalenko i z gościem specjalnym Moniką Mrozowską. Dworek w Woli Suchożebrskiej to miejsce Zobacz więcej
Prawie dwa tygodnie temu miałam przyjemność wziąć udział w bardzo mięsnych warsztatach w Akademii Smaku. Organizatorem spotkania była marka Sokołów a testowaliśmy nowa linię produktów Naturrino. Zobacz więcej
Dziadek
Dziadek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
U Dziadka w kuchni
Oilasko batera Brokolia

Oilasko batera Brokolia 92

Nieco zmodyfikowany wcześniejszy przepis na sałatkę z brokułami ale o niebo lepszy. Koszt wykonania sałatki dla 6 osób to około 23 zł. Co potrzeba: opakowanie sera feta 2 brokuły jogurt naturalny 4-5 Zobacz więcej