browne

Czekoladowe browne to wyśmienite ciasto z dodatkiem orzechów włoskich i sporej ilości czekolady. Jest banalnie proste i szybkie w przygotowaniu, rozpływa się w ustach i smakuje obłędnie. Miłośnicy Zobacz więcej
Dzisiaj dołączam się do akcji BeiCzekoladowy tydzieńi przedstawiam Wam / pewnie znany / przepis na czekoladowe babeczki browne. Próbowałam tych cudownie gorzko-czekoladowych muffin u mojej chrzestnej Zobacz więcej
KALENDARZ ADWENTOWY DRUGI TYDZIEŃ ADWENTU - WTOREK BOŻE NARODZENIE ZA 16 DNI Kolejny przepis z testowanej przeze mnie książki Mirandy Gore Browne Biscuit. Proste i szybkie wykonanie, takie ciastka na Zobacz więcej
Zapraszam was na kolejną dawkę "Biscuit" Mirandy Gore Browne, będzie tego dużo dużo więcej, wiele przepisów przypadło nam do gustu. Te ciasteczka zasmakują chyba każdemu, są pysznie czekoladowe i Zobacz więcej
czas oczekiwania. KALENDARZ ADWENTOWY PIERWSZA NIEDZIELA ADWENTU BOŻE NARODZENIE ZA 25 DNI Ciasteczka miodowe w dwóch wersjach: oryginalnej - na zdjęciu to coś płaskiego w puszcze i moja modyfikacja Zobacz więcej
tsumiko
tsumiko Obserwuj blogaObserwujesz bloga
tsumiko w kuchni
Ciasto z muesli

Ciasto z muesli 56

0
do blaszki i posyp cukrem demerara, piecz przez około 45 minut (powinno odchodzić od brzegów blaszki). Upieczone ciasto należy wystudzić w blaszce. Smacznego! Przepis pochodzi z książki "Bake me a Zobacz więcej
Kilka dni temu podczas zakupów w moim lokalnym supermarkecie trafiłam na genialną książkę pod tytułem banalnym - Biscuit, napisaną przez finalistkę mojego ulubionego turnieju telewizyjnego "The Great Zobacz więcej
Znów małe francuskie ciasteczka! Jestem uzależniona, dziś nawet o nich śniłam. Tym razem wypróbowałam przepis z ksiązki, o której już nie raz wspominałam - Biscuit autorstwa Mirandy Gore Browne. Zobacz więcej
Marzyłam o upieczeniu tych ciasteczek, od kiedy w moje ręce wpadła książka, o której już tutaj wielokrotnie pisałam - "Biscuit" autorstwa Mirandy Grove Browne. Najpierw nie było porzeczek, później Zobacz więcej
until golden brown on the edges. Observe your florentines during baking, cause If your florentines are underbaked they will be a bit too chewy. If they turn a bit too more browne, they will become Zobacz więcej
przez Anię Luboń CudKultury Nasze ryby, danie główne Deser tointensywnie czekoladowe browne ipyszne cappuccino Post Common table 3 – Prosta historia pojawił się poraz pierwszy w Kuchnia Doroty. Zobacz więcej