browni bez pieczenia

Blondies z białą czekoladą. Przyznam, że nie przepadam za białą czekoladą, ale mam w domu jej prawdziwego wielbiciela i raz na jakiś czas pojawia się ona w moich wypiekach. Tym razem w wersji Zobacz więcej
rabarbarowo
rabarbarowo Obserwuj blogaObserwujesz bloga
rabarbarowo
Czereśniowy Eton Mess

Czereśniowy Eton Mess 16

0
, jeśli nie to wystarczy połączyć ze sobą 2 łyżki roztopionego masła, 2.5 łyżki ksylitolu lub cukru, jajko, łyżkę kakao, 1.5 łyżki mąki pszennej, 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia; masę wykładamy do Zobacz więcej
blachę wyłożyłam papierem do pieczenia. Połączyłam obie masy i wylałam na papier. Ciasto piekło się 20 minut w temperaturze 200 stopni bez termoobiegu. Ostatnio padł pomysł, żeby przetestować dietę Zobacz więcej
niż to gliniaste z migdałami. To pierwsze jest też bardziej wyraziste w smaku. Za to w drugim delikatnie chrupały zmielone nie na pył migdały. Każda z wersji ma swoje plusy i minusy ale znajda się Zobacz więcej
musiałam odstawić na bok. Wyznam, że nawet nie zaglądam do internetu. Chciałabym usprawiedliwić się zbyt dużą ilością pracy, albo jakimiś zawirowaniami rodzinnymi. Prawda jest taka, że musiałam się Zobacz więcej
Noruas
Noruas Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepisy na widelcu
Eko targi w Łodzi

Eko targi w Łodzi 39

0
Łatwo jest powiedzieć, że jedzenie już nie tak smaczne, a z pewnością nie tak zdrowe jak kiedyś.Że wszędzie pełno chemii. Że chleb to sama wata bez smaku. Że w pasztecie z pewnością jest cała tablica Zobacz więcej
temperaturę i czas pieczenia, to brownie wyjdzie idealny :-) Trzymam mocno kciuki! Dodany przez Zosia 1 października 2015 o 09:41 Zosiu, te zdjęcia są przepiękne! :) taka gra kolorów, smaków, ….ach… Zobacz więcej
, CHE SCALDA!!! - *Ho una cassetta di ottime arance da consumare, in genere le mangio semplicemente sbucciandole e staccandone spicchi, un modo per mantenere al massimo la ... 1 dzień temu Majanowe Zobacz więcej
saken 1 dzień temu Cucinario di nonna ivana ARANCIA AL LAMBRUSCO E ZENZERO, UN DESSERT FRESCO, CHE SCALDA!!! - *Ho una cassetta di ottime arance da consumare, in genere le mangio semplicemente Zobacz więcej
ARANCIA AL LAMBRUSCO E ZENZERO, UN DESSERT FRESCO, CHE SCALDA!!! - *Ho una cassetta di ottime arance da consumare, in genere le mangio semplicemente sbucciandole e staccandone spicchi, un modo per Zobacz więcej
di ottime arance da consumare, in genere le mangio semplicemente sbucciandole e staccandone spicchi, un modo per mantenere al massimo la ... 1 dzień temu Majanowe pieczenie Ciasto cytrusowe na Zobacz więcej
la ... 1 dzień temu Majanowe pieczenie Ciasto cytrusowe na białkach - Jeśli zostały Wam białka po pieczeniu faworków możecie wykorzystać je piekąc takie pyszne cytrusowe ciasto. Bardzo polecam,... 1 Zobacz więcej
... 22 godziny temu Grażyna gotuje Sok i mus jabłkowo-pomarańczowy - Pomarańcze są teraz dostępne bez problemu, warto je wykorzystać do pysznych soków, ja zrobiłam przy okazji mus. Najlepiej Zobacz więcej
gotuje Sok i mus jabłkowo-pomarańczowy - Pomarańcze są teraz dostępne bez problemu, warto je wykorzystać do pysznych soków, ja zrobiłam przy okazji mus. Najlepiej oczywiście wypić soki wyciskane... Zobacz więcej