browni bez pieczenia

{{headerMessage}}
Blondies z białą czekoladą. Przyznam, że nie przepadam za białą czekoladą, ale mam w domu jej prawdziwego wielbiciela i raz na jakiś czas pojawia się ona w moich wypiekach. Tym razem w wersji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
blachę wyłożyłam papierem do pieczenia. Połączyłam obie masy i wylałam na papier. Ciasto piekło się 20 minut w temperaturze 200 stopni bez termoobiegu. Ostatnio padł pomysł, żeby przetestować dietę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
niż to gliniaste z migdałami. To pierwsze jest też bardziej wyraziste w smaku. Za to w drugim delikatnie chrupały zmielone nie na pył migdały. Każda z wersji ma swoje plusy i minusy ale znajda się Zobacz więcej
do-kawy
do-kawy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
notatnik kulinarny
Rozstania.... i powroty

Rozstania.... i powroty 151

0
{{headerMessage}}
(1)herbata(1)herbatniki(3)imbir(4)jabłka(1)jagody(2)jagodzianki(1)kajmak(1)kakao(4)kapusta pekińska(2)kardamon(4)karmel(1)kasza manna(1)kawa(4)kiwi(1)konfitura(1)konkurs(1)krem karpatkowy(1)kruche Zobacz więcej
Noruas
Noruas Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepisy na widelcu
Eko targi w Łodzi

Eko targi w Łodzi 39

0
{{headerMessage}}
Łatwo jest powiedzieć, że jedzenie już nie tak smaczne, a z pewnością nie tak zdrowe jak kiedyś.Że wszędzie pełno chemii. Że chleb to sama wata bez smaku. Że w pasztecie z pewnością jest cała tablica Zobacz więcej
{{headerMessage}}
temperaturę i czas pieczenia, to brownie wyjdzie idealny :-) Trzymam mocno kciuki! Dodany przez Zosia 1 października 2015 o 09:41 Zosiu, te zdjęcia są przepiękne! :) taka gra kolorów, smaków, ….ach… Zobacz więcej
WiktoriaB
WiktoriaB Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Poplątanie z pomieszaniem
Troszkę inaczej.

Troszkę inaczej. 233

0
{{headerMessage}}
włoskimi. KUCHENNE SZALEŃSTWA #265 Piernik staropolski (etap II) - Drugi etap przygotowania piernika, czyli pieczenie spodów i przekładanie ich kremem. A we wtorek po południu zapraszam po przepis do Zobacz więcej
WiktoriaB
WiktoriaB Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Poplątanie z pomieszaniem
Czas leci..

Czas leci.. 162

0
{{headerMessage}}
w klimacie Wielkiej Nocy.*Wielkanocne obżarstwo zostało tylko wspomnieniem. Jajka, kiełbasy, baby, mazurki, serniki, sałatki, pieczenie i pasz... pobiegnij Log out i X. Półmaraton Warszawski - Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Gałki "Beata"

Gałki "Beata" 255

0
{{headerMessage}}
e vinci con i prodotti Delizie VéGé! - Oggi vogliamo segnalare un interessante concorso a premi promosso dal gruppo VéGé, molto semplice e davvero alla portata di tutti coloro che amano...Estr... 3 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, ma co... 3 miesiące temu Ricette Più Ami cucinare? Mettiti alla prova e vinci con i prodotti Delizie VéGé! - Oggi vogliamo segnalare un interessante concorso a premi promosso dal gruppo VéGé, molto Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, ma co... 3 miesiące temu Ricette Più Ami cucinare? Mettiti alla prova e vinci con i prodotti Delizie VéGé! - Oggi vogliamo segnalare un interessante concorso a premi promosso dal gruppo VéGé, molto Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Zupa "Beata"

Zupa "Beata" 240

0
{{headerMessage}}
! - Oggi vogliamo segnalare un interessante concorso a premi promosso dal gruppo VéGé, molto semplice e davvero alla portata di tutti coloro che amano...Estr... 3 miesiące temu Red and Pale Jabłecznik Zobacz więcej
{{headerMessage}}
di tutti coloro che amano...Estr... 3 miesiące temu Red and Pale Jabłecznik z migdałami (+ wersja na Thermomix) - Jest taki jeden jabłecznik, który chciałam zrobić już dawno, bo zawsze zachwycał mnie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 22 godziny temu Grażyna gotuje Sok i mus jabłkowo-pomarańczowy - Pomarańcze są teraz dostępne bez problemu, warto je wykorzystać do pysznych soków, ja zrobiłam przy okazji mus. Najlepiej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
-żurawinowej z orientalną nutą i mozzarellą - Nie jestem zdania, że z polędwiczki nie da się wyczarować niczego, co będzie jednocześnie proste w wykonaniu, ambitne i smaczne.Tym razem przedstawiam sm Zobacz więcej