brukselka au gratin

znana. Myślę, że jest to kuchnia, którą naprawdę warto poznać. Nasuwa mi się stare powiedzenie „swego nie znacie, cudze chwalicie”, chyba jest w tym ziarenko prawdy. babka ponczowa bulwy "au gratin" Zobacz więcej
Gratin. Królują również najprzeróżniejsze potrawy zapiekane, tzw. casserole, które są kombinacją wszelakich warzyw, makaronów lub ziaren. Najpopularniejsze warzywa na przystawki to zielona fasolka, Zobacz więcej
składniki, przyozdobić krążkami pora, posypać czarną solą i schłodzić. A w gościach coś się dla mnie znajdzie? Szczęśliwie tak, nawet kawałek obiadu - ziemniaki z kapustą, nie ma co narzekać. Do tego Zobacz więcej
i mielonym mięsem z indyka autorka: Patrycja (mikimama) | blog: Czerwień i błękit Zielone conchiglioni - muszle nadziewane szpinakiem i ricottą autorka: wrotka_online | blog: Co w książce kulinarnej Zobacz więcej
zdjęcie z kubkiem :) dodany przez Natalia @ 23 lipca 2015 o 17:57. Odpowiedz # Bardzo dobre zdjęcia. Brakuje mi tylko mapki z trasą, aby zwiedzić te okolice przy następnej wizycie w Brukseli ;) Zobacz więcej