bunc domowy

z Gruzji chaczapuri robiłem już kilka razy. Jeszcze kilka razy minie, kiedy nauczę się produkcji placków bogatych w ser i cienkich. Na razie wychodzą bogate i grube. Jak w baroku. Poza ciastem Zobacz więcej
soli ok. 3/4 szklanki mąki z łyżką dobrej oliwy W 3 łyżkach wody rozbełtać drożdże z łyżką mąki. Odstawić na 10 minut, wsypać resztę mąk, sól, dolać oliwę i tyle wody, żeby się ładnie gniotło. Zobacz więcej
ugości pensjonat Zagroda Magija TWÓRCZE BIESZCZADY – magiczne, kameralne miejsce, w którym można odpocząć od zgiełku miasta, „naładować akumulatory” oraz cieszyć się niepowtarzalnym urokiem Zobacz więcej
TARG ZDROWO DOMOWY w Krakowie. Czwartek stał się dla krakowian ważnym dniem targowym. Magda Krężołek z Serowarni Magdalenka zorganizowała w hali Giełdy Kwiatowej na ul. Balickiej 56 pierwszy w Zobacz więcej