bunc domowy

z Gruzji chaczapuri robiłem już kilka razy. Jeszcze kilka razy minie, kiedy nauczę się produkcji placków bogatych w ser i cienkich. Na razie wychodzą bogate i grube. Jak w baroku. Poza ciastem Zobacz więcej
soli ok. 3/4 szklanki mąki z łyżką dobrej oliwy W 3 łyżkach wody rozbełtać drożdże z łyżką mąki. Odstawić na 10 minut, wsypać resztę mąk, sól, dolać oliwę i tyle wody, żeby się ładnie gniotło. Zobacz więcej
ugości pensjonat Zagroda Magija TWÓRCZE BIESZCZADY – magiczne, kameralne miejsce, w którym można odpocząć od zgiełku miasta, „naładować akumulatory” oraz cieszyć się niepowtarzalnym urokiem Zobacz więcej
krakowska firma zajmuje się produkcją i sprzedażą produktów kuchni śródziemnomorskiej. W swojej ofercie mają wiele różnorodnych gatunków oliwek sprowadzanych z Grecji, Hiszpanii, Włoch, Francji, Zobacz więcej