burger z baraniny

Beata
Beata Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Magazyn Kuchenny
Kofta burger

Kofta burger 204

0
No dobrze, warzywa są pyszne i zdrowe, ale jakiś kotlet też by się tu od czasu do czasu przydał. Najlepiej taki, który można po prostu wrzucić na grill, skoro lada chwila zacznie się sezon i hurtowo Zobacz więcej
w każdej karczmie Zakopanego - o ile oczywiście wybieramy te regionalne. Osobiście będąc w Zakopanem odcinam się od wszelakich barów mlecznych i trafiam właśnie w takie miejsca, które zachęcają swoją Zobacz więcej
em.
em. Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Emkreacja
Czerwone orzeźwienie.

Czerwone orzeźwienie. 36

1
kolor ale i smak. Są pyszne, soczyste – no po prostu idealne, a do tego ‚tanie jak barszcz’. Moje biedne posiniaczone ramię musiało dźwigać dodatkowe 2 kilogramy pomidorów więcej niż zwykle. No ale Zobacz więcej
Dziś sobota, więc aby tradycji stało się za dość, publikuję zestawienie moich obiadów z całego tygodnia pracy. Tym razem bardzo się postarałam i zjadłam tylko jeden posiłek przyrządzony przez kogoś Zobacz więcej
zaskoczeniem były gołąbki z baraniny i kaszą kuskus. Delikatne i smaczne, choć można by było dodać do nich nutkę pikanterii. Być może jest to też kwestia trochę mdłego sosu. Podobnie jak poprzednio Zobacz więcej
z baraniną. Mi osobiście to danie smakowało najbardziej, bardzo ciekawy i wyrazisty smak. Zamówiliśmy również babkę ziemniaczaną z kiełbasą majerankową oraz dżidżkukuliai czyli kartacze. Smaczne i Zobacz więcej
nas zaskoczyła, bo przygotowań taktyczno-strategicznych było przed wyjazdem co niemiara. Nie spodziewaliśmy się łatwej konsumpcji, a ruszyliśmy zaopatrzeni w adresy najbardziej przystępnych lokali Zobacz więcej
niezła. A na pewno lepsza od pizzy z Cyklopa, od której zaczęliśmy konsumpcję tego wieczora. Może więc warto spróbować zamówićjeszcze raz. Obok pizzerii wyrósł ostatnio Pro Burger,czyli budka z Zobacz więcej
. Moja recenzja – tutaj. --- Plac Nowy 1 | tel. 12 442 77 00 | FB| www Andrus Food Truck – (28.04) food truckowy biznes w Krakowie najwyraźniej ma się świetnie. Od połowy kwietnia na ul. Norymberskiej Zobacz więcej
orzechowe z watą miętową (21 zł). Szef kuchni: Michał Zakrajewski. Lokal czynny codziennie od 11 do 23. Moją recenzję przeczytacie tutaj. --- ul. Lipowa 4a | tel. 12 263 86 26 | FB | www Churrasco – Zobacz więcej