burnt cream

do uzyskania jednolitej konsystencji. Jajka ubić z 2 łyżkami cukru i solą na puszystą masę. Ciągle miksując, powoli wlewać karmel. Krem wlać do ramekinów, ustawić w sporym naczyniu żaroodpornym i Zobacz więcej
(I used 8 chicken tights, skinless and boned) - 400 g can chopped tomatoes - 115 g creamed coconut or 1/2 cup coconut cream - 1/2 teaspoon granulated sugar - salt to taste - fresh coriander, chopped Zobacz więcej
Baked pepper is delicious and making a soup from that taste isn`t a bad idea, right ? Next to emphasizing the fact that peppers are low in calories, I think it is not neccessary to continue on telling Zobacz więcej
well. The filling is quite loose. Meanwhile blanch your asparagus in a separate pan of salted boiling water for 3 minutes, then drain and place in a bowl of cold water. When they cooled down Zobacz więcej
Zwykle nie kupuję „sklepowych” lodów, ale dla tych jestem w stanie zrobić wyjątek ;) I usually don’t buy „store” ice cream, but I can make exception for them ;) Kupiliśmy te lody zupełnie przypadkiem Zobacz więcej
jajkami. Wyłóż blaszkę papierem do pieczenia i wyciskaj ciasto za pomocą rękawa cukierniczego. temperatura pieczenia: 200C czas: 20-30 min Zobacz więcej
Crummblle
Crummblle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Chili & Tonka
Crème brûlée

Crème brûlée 96

4
w lodówce, a tuż przed podaniem skarmelizować wierzch. Crème brûlée Ingredients (serves 4): 500ml double cream, 70g caster sugar, 5 egg yolks, 1 vanilla pod + caster sugar for brûlée top Preheat oven Zobacz więcej
filled with cream and custard. Ours weren't filled with anything as they were perfect on their own :) But you can always make 'empty' donuts, slice in half and spread some marmalade on it. How to Zobacz więcej
sweetworldofs
sweetworldofs Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Sweet World of S
Ciasto S’more

Ciasto S’more 138

0
złote, ale nie spalone) Smacznego! :) … Ingredients: 150g of butter 200g dark muscovado sugar 3 tbsp of cocoa powder (unsweetened) 150g of flour 3/4tsp of baking soda pinch of salt 3 eggs 0,5 dlsoy Zobacz więcej
przez chwilę gotuj, aż sos lekko zgęstnieje. Podawaj danie natychmiast, posypane pietruszką. Smacznego! English version Baked carp with mushrooms and cream sauce (4 servings) Ingredients: 1 carp, Zobacz więcej
#jesień #weekendwithfriends #polishgirl #polishblogger #kaszuby #rain #rainyday #rainyweekend Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Sandra Frej (@sweetworldofs) 18 Paź, 2015 o 12:37 PDT Po raz Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Anula's Kitchen
Crème brûlée...

Crème brûlée... 25

3
yourself :) "Crème brûlée also known as burnt cream, crema catalana, or Trinity cream is a dessert consisting of a rich custard base topped with a contrasting layer of hard caramel. It is normally Zobacz więcej
1 tablespoon cream (if needed) egg white for glazing For the filling: 4 egg yolks 1 tablespoon caster sugar 600ml double cream vanilla pod icing or caster sugar for brûlée top Method: In a bowl, mix Zobacz więcej
reminds me of Christmas it would be this wild mushroom soup. With a powerful aroma of wild mushrooms, juniper, rosemary, homemade broth and cream. It's delicious. INGREDIENTS (2 large or 4 small Zobacz więcej
base for the sauce or cream soup? That's not me. These cubes, which were made of mixed vegetables and the broth have great, natural flavor of the home-made boullion. Usually we prepare thick sauces, Zobacz więcej
. Thus traffic jams can be reduced. One bridge burnt, but subway has begun to go. The beautiful weather motivates to many things. To exercise and to change, because it is getting closer to summer and Zobacz więcej
for my liking), but I'll sure be making it, and soon! Never attempted making twice baked souffle before, which turned out to be much easier than traditional souffle, less complicated and less chances Zobacz więcej
, aż do uzyskania jednolitej masy. Dodaj mąkę i sól i dokładnie wymieszaj, rozbijając grudki mąki. Na podpieczonym cieście rozłóż jabłka, zalej masą (nieco może zostać) i wstaw do nagrzanego Zobacz więcej
. First time I cookedfor my husband, I burnt French fries. However, I discovered my passion for food by watching food network and other cooking channels. I enjoy spending time in the kitchen and Zobacz więcej