Przepis na capocollo

Powiązane przepisy:

« Sałatka z chipsami salami Makaron z Capocollo Dolce i cukinią Makaron z Capocollo Dolce i cukinią to pyszna propozycja we włoskim stylu:) Składniki: 8 plastrów Capocollo DolceZimbo 1 mała cukinia 2 Zobacz więcej
Połączenie delikatnego mięsa łososia z Capocollo Dolce -niesamowite :) Kawałek świeżego łososia -filet myjemy osuszamy ,odcinamy skórę . Szynkę Capocollo Dolce Zimbo kroimy w plasterki .Łososia solimy Zobacz więcej
Placek z karczochami i ricotta robie co rok, na Wielkanoc. Uwielbiajago wszyscy. Podaje go jako jedna z przystawek (antipasto), ale moznazaserwowac go ijako danie glowne np. na kolacje. Placek mozna Zobacz więcej
Piadina to nie jest wypiek z mojego regionu. Pochodzi z regionu Emilia - Romania. A w szczegolnosci z czesci Romania. Piadine sa rozne.Tez Rawenny czy Forli nie sa cienkie i sa miekkie. Ta z Rimini Zobacz więcej
Włoska Wielkanoc różni się od polskiej pod wieloma względami. Nie jest tak uroczyście jak w Polsce, nie ma tutaj zwyczaju święcenia pokarmów i śniadania, nie ma dyngusa! Brakuje jej trochę tego Zobacz więcej
Na kilka ostatnich dni września piemonckie Bra stało się światową stolicą sera, a uliczki miasteczka zaludniły się tysiącami gości, którym bliskie są idee ruchu Slow Food Festiwal Cheese 2017, Bra Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1591

Człowiek jest tym, co zje...: Hiszpan skip to main | skip to sidebar Kuchnia, podróże, może coś więcej... wtorek, 3 marca 2015 Hiszpan 1/2 szklanki oleju 1 szklanki cukru 1/2 szklanki wody 6 łyżek Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Trofie al pesto con fagiolini e patate (ricetta ligure) skip to main | skip to sidebar Kuchnia, podróże, może coś więcej... piątek, 27 lutego 2015 Trofie al pesto con Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: