centrum grilla

{{headerMessage}}
Jak się nie ma co się lub, to się lubi co się ma. A nie mam grilla /w sumie mam, ale w centrum Poznania możliwość szybkiego wykorzystania go jest nikła/. Więc używam elektrycznego. I zaczynam go coraz Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cześć, Tym razem podwójna gratka dla smakoszy-kinomanów. W dniach 21-23 listopada w Centrum Manggha odbędzie się Kuchnia+ Food Film Fest. Program wydarzenia zawiera warsztaty, śniadanie filmowe, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ona i On otwierają sezon pełen słońca, walki z komarami, wylegiwania się na zielonej trawce i podjadania smakołyków z grilla. Żeby nie było wrzutów sumienia przy nasiadówce z rożnem w centrum sięgają Zobacz więcej
Catarinka71
Catarinka71 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smaczy
Ostre szaszłyki z pulpetami

Ostre szaszłyki z pulpetami 85

0
{{headerMessage}}
, osuszyć, zmielić. Czosnek przecisnąć przez praskę, cebulę drobno posiekać. Dodać jajko, bułkę tartą, doprawić, wymieszać. Formować pulepciki i obsmażyć je na patelni. Po wystygnięciu nadziewać Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przyznam, że ostatni wpis był dość dawno. Wszystko dlatego, że powróciłam do Warszawy i zajęłam się szukaniem pracy. I jest! W samym centrum Zapraszam na zakupki na Marszałkowskiej ;D Jednak po dwóch Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jednak jest inaczej! I bAKŁAŻAN przyrządzony w moim piekarnikui gRECKA fETA były wyśmienite (już tylko domyślaćsię mogęjak może smakować to wszystko z grilla) ! Już za nimi tęsknię! A wszystko Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Miało dziś być o zupełnie innym miejscu. Ale trafiliśmy do nowo otwartego lokalu Laila Grill Bar i postanowiliśmy Was o nim, drodzy czytelnicy, czym prędzej poinformować. Bo mijając go z zewnątrz, Zobacz więcej
dynamic24pl
dynamic24pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
naRuszcie
Wędzony ser cheddar

Wędzony ser cheddar 163

1
{{headerMessage}}
wędzenia łagodny dym powstający z brykietów o smaku wiśni. Upewniać się w trakcie wędzenia aby temperatura nie przekraczała 40 C inaczej ser się roztopi. Wszystkie produkty marki Bradley Smoker Zobacz więcej
beataflorczak1
beataflorczak1 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
kuchnia Beaty
Caprese z grilla.

Caprese z grilla. 30

0
{{headerMessage}}
Sałatka caprese to częsty gość na moim stole. Pomyślałam, że skoro tak chętnie ją jemy, to może warto ją przygotować na grillu i powiem Wam warto było! SKŁADNIKI: 3-4 dojrzałe pomidory kulka młodej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Grillujemy, grillujemy...Polędwiczki z grilla po raz pierwszy były naprawdę różowe i dopieczone! Były super smaczne polecam! SKŁADNIKI: 1-2 polędwiczki 6 plastrów boczku wędzonego MARYNATA: 5 łyżek Zobacz więcej
feliks
feliks Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wegańskie Wesele
Berliner Currywurst

Berliner Currywurst 623

0
{{headerMessage}}
Trwają spory co jest najbardziej popularnym fast foodowym daniem w Berlinie. Kebab czy currywurst. Na pewno kiełbaski są bardziej popularne w centrum i mają dłuższą tradycję. Przynajmniej na tych Zobacz więcej
Inka.T
Inka.T Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Notes From Eating
Kompania

Kompania 85

0
{{headerMessage}}
Lubię gotować. Ale nie mam nic przeciwko obiadom w restauracji. Testowałam Kompanię Piwną w Stolicy. Bardzo lubię ten lokal. Centrum miasta. Idealne miejsce na obiad po zwiedzaniu Starego Miasta, a Zobacz więcej
Inka.T
Inka.T Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Notes From Eating
Sierpień na talerzu

Sierpień na talerzu 71

0
{{headerMessage}}
...pozycja obowiązkowa tego lata :)fish and chips I odkrycie: jedzenie w czasie lunchu :) I tanio i smacznie! na przystawkę smalec :) tortilla z kurczakiem i ryżem zapiekana z serem golonka z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzisiaj opowiem Wam o wizycie we włoskiej restauracji Navona mieszczącej się przy ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. nr 19 na warszawskiej Ochocie, w okolicach Dworca Zachodniego. Navona istnieje od Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kilka plasterków cytryny, świeży koperek, bazylię i oregano. Himalajski Kamień Solny rozgrzewamy w grillu przez około 15 minut na dużej mocy. Po tym czasie grilla wyłączamy a na rozgrzany kamień Zobacz więcej
{{headerMessage}}
dajemy kilka plasterków cytryny, świeży koperek, bazylię i oregano. Himalajski Kamień Solny rozgrzewamy w grillu przez około 15 minut na dużej mocy. Po tym czasie grilla wyłączamy a na rozgrzany Zobacz więcej
{{headerMessage}}
łyżeczki kakao 2 łyżeczki chili łyżeczki zmielonego kminku łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu – 1 łyżeczki koszernej soli – 1 kg fileta łososia Przygotowanie: Przygotować grilla Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Domyślam się, że większość z Was w weekend gotowała, piekła, a że pogoda była piękna, to może nawet grillowaliście. U mnie było podobnie, na grilla przygotowałam polędwiczki wieprzowe,szaszłyki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
masło, filiżanki syropu klonowego, musztardę, pieprz cayenne z ulubioną mieszanką suchych przypraw. Przygotowaną mieszanką obficie natrzeć obie polędwiczki (przy pomocy kuchennego wtryskiwacza można Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jednolitą masę. Przygotować łososia. Ponacinać na zewnątrz (nie przecinając skóry, w nacięcia polecamy włożyć plasterki cytryny), przy pomocy np., pędzelka silikonowego filety natrzeć przygotowaną Zobacz więcej