cheb żytni

się kwaskowatość, o posmaczku cebuli. Polecam przede wszystkim wielbicielom ciężkich razowców. Chleb żytni na zakwasie, z cebulą Starter 70 g zakwasu żytniego 220 g mąki żytniej razowej (typ 2000) Zobacz więcej
No i proszę, mamy już wrzesień! Zaraz rozsiądzie się na dobre ten ostatni miesiąc lata… Przypomni nam o zmianach w przyrodzie, sypnie kolorami jesieni, i może zaskoczy… Piękną pogodą, łagodnym letnim Zobacz więcej
wisla
wisla Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Zapach chleba
Chleb Sandomierski

Chleb Sandomierski 113

0
tradycyjne receptury są w dalszym ciągu wykorzystywane? Jesteśmy wreszcie krajem słynącym z dobrego chleba. Czy aby nie... byliśmy? Postaram się podzielić wiedzą, którą odkryłam w internecie, Zobacz więcej