chleb orkiszowy bez drozdzy

{{headerMessage}}
polecam :) Chleb orkiszowy z garnka (bez zagniatania) *inspiracja: "Deli" 1 (2017) Skladniki na 1 maly bochenek: 40 g ziaren orkiszu 450 g maki orkiszowej (typ 630) 150 g maki orkiszowej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
5 minut, -nastepnie obnizylam temperature do 240C i pieklam kolejne 5 minut. -Znow zniejszylam temperature do 220C na 10 mniut. -Dopiekalam chleb przez nastepne 20-25 minut w 190C (bez pary). -Chleb Zobacz więcej
Jedynka
Jedynka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jedynka gotuje
Chleba naszego powszedniego...

Chleba naszego powszedniego... 155

0
{{headerMessage}}
szklanki wody 1 i 1/4 lyzeczki soli 1/4 lyzeczki suchych drozdzy Wszystkie skladniki umieszczamy w misce i mieszamy krotko reka lub lyzka. Tylko do polaczenia. Bez zagniatania, miksowania. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i cebuli autorka: wedith1 blog: coolinarny Dzem z czarnej porzeczki i banana autorka: wedith1 blog: coolinarny Wisnie drylowane autorka: Bozena blog: Moje domowe kucharzenie Arbuzowo -mietowe ciasto Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, wyprodukowany przez Canal + dokument o tym, jak wygląda wczesne dzieciństwo w ró... 1 dzień temu białczyński Rafał Orlicki: Wolność dla Trynkiewicza – owoc Magdalenki i Okrągłego Stołu! - ostatnia Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, które system... 4 dni temu Gotujący facet Szaszłyki - W ostatni weekend miałem gości. Przygotowałem dla nich m.in. szaszłyki z grilla (niestety elektrycznego). Zrobiłem dwa rodzaje szaszłyków, jedne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
list rosyjskich osobistości oficjalnych objętych sankcjami wizowymi i finansowymi są lust... 46 minut temu Ginger & Tomato Asparagi con uova e pancetta - L’essenza di questa ricetta si racchiude Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ją ... 8 godzin temu Apéritif UKENS KAKE: Både brownie og ostekake i samme stykke bare må smake godt - Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Les hele Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Ryba po grecku

Ryba po grecku 235

0
{{headerMessage}}
ją ... 8 godzin temu Apéritif UKENS KAKE: Både brownie og ostekake i samme stykke bare må smake godt - Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Les hele Zobacz więcej
{{headerMessage}}
denne oppskriften får du begge deler. Les hele saken 9 godzin temu Moje Wypieki Francuskie ciasto z jabłkami - [image: Francuskie ciasto z jabłkami] 9 godzin temu karteluszki kulinarne Doroty Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przybliżyć przygotowałam... 6 dni temu Z Chaty Na Końcu Wsi PLACUSZKI Z JABŁKAMI - Placki z jabłkami są pyszne, puszyste, miękkie i leciutkie. Jabłka pokrojone w cienkie plasterki po smażeniu zrobią Zobacz więcej
{{headerMessage}}
oppskriften får du begge deler. Les hele saken 9 godzin temu Moje Wypieki Francuskie ciasto z jabłkami - [image: Francuskie ciasto z jabłkami] 9 godzin temu karteluszki kulinarne Doroty Pomidory Zobacz więcej
{{headerMessage}}
denne oppskriften får du begge deler. Les hele saken 9 godzin temu Moje Wypieki Francuskie ciasto z jabłkami - [image: Francuskie ciasto z jabłkami] 9 godzin temu karteluszki kulinarne Doroty Zobacz więcej
{{headerMessage}}
demonstrację w ramach Czarnego Protestu pomyślałem, że pojawi się może jak... 2 dni temu kalejdoskop kulinarny Pomaranczowa zupa ze slodkich ziemniakow, dyni i marchewki. - Za oknem od rana mgla...to Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Żeberka Bogusi

Żeberka Bogusi 164

0
{{headerMessage}}
Węgierski czarny protest w Budapeszcie - Kiedy dostałem dowiedzialem się z faceboooka, że i w Budapeszcie zapowiedziano demonstrację w ramach Czarnego Protestu pomyślałem, że pojawi się może jak... 2 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Argentei gli olivi, sempre. Scheletrica la quercia, e la mimosa è messaggera incauta. Di Isolina La lingua, da nobile vitellone chianino, è stata bollita ... 1 dzień temu Z Chaty Na Końcu Wsi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
smakosza! Zasady solenia. Kiedy i dlaczego. - *Wszystkim Czytelniczkom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! **Kiedy solić? Przed czy pod koniec?*W kuchni do doprawiania w pierwszej linii Zobacz więcej