chleb recenzja

Chyba każdy zgodzi się z tym, że chleb to symbol ciężkiej pracy, szacunku i gościnności, zapach domowego chleba przywołuje wspomnienia dzieciństwa, przenoszę się do czasów, kiedy wakacje spędzałam na Zobacz więcej
Początkujący domowi piekarze oraz osoby rozważające dopiero rozpoczęcie przygody z przygotowaniem własnego chleba znajdą obecnie w księgarniach liczne tytuły podejmujące temat domowego wypieku. Zobacz więcej
"Zielenina bez glutenu" Magdaleny Cielenga- Wiaterek tomoja pierwsza książka kucharska która traktuje o diecie bezglutenowej. Brakowało mi takiej, bo w mojej rodzinie pojawił się problem nietolerancji Zobacz więcej
Zwyczajny.pl to strona, gdzie możemy umówić się na wspólne posiłki z nieznanymi osobami, które też mieszkają w Warszawie. Jestem wielką fanką klubów kolacyjnych i wspólnych obiadów. To takie posiłki Zobacz więcej
Gotowaniezpasja.pl, to blog prowadzony przez Pawła Łukasika i Grzegorza Targosza. Ich druga książka – “Retrowarzywa” opowiada o różnorodności warzyw, które kiedyś były jadane codziennie, ale potem Zobacz więcej
Jedną z najgorętszych premier kulinarnych tego miesiąca było “Sirocco” Sabriny Ghayour . Sabrina stała się znana, kiedy jej klub kolacyjny i pierwsza książka “Persiana” odniosły wielki sukces w Zobacz więcej
Początkujący domowi piekarze oraz osoby rozważające dopiero rozpoczęcie przygody z przygotowaniem własnego chleba znajdą obecnie w księgarniach liczne tytuły podejmujące temat domowego wypieku. Zobacz więcej
ada1997
ada1997 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vanilla Plan
L'Oreo Legal Cakes - recenzja

L'Oreo Legal Cakes - recenzja 37

Pamiętacie recenzję proteinowego batona, nazywanego powszechnie,,oreo"? Dziś mam dla Was kolejną perełkę, której wygląd przywodzi nam na myśl tradycyjne oreo - tym razem baton L'Oreo! Kupiłam go w Zobacz więcej
Witajcie. Nie jestem wege bo lubię czasem zjeść schabowego, jajka i miodzio ;) Nie jestem sportowcem a moja aktywność fizyczna szerokim łukiem omija siłownię ;D Poważnie jednak rzecz biorąc lubię Zobacz więcej
chlebanaszego
chlebanaszego Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
chleba naszego
Chleb.

Chleb. 88

Po prostu chleb na niedzielę :) Warto w ten świąteczny dzień mieć na stole świąteczne pieczywo. Pachnące, chrupiące, domowe i smaczne :) Potrzebujemy tylko 1 kg mąki 650, 1/2 kost. drożdży, 2 szkl. Zobacz więcej
Recenzja książki: "Sirocco". | Bezglutenowe Kuchenne Wariacje Skip to content Szukaj: Bezglutenowe Kuchenne Wariacje Kulinarny blog z bezglutenowymi przepisami na potrawy słodkie i wytrawne :) HOME O Zobacz więcej
Przetwory to polska tradycja. To wspomnienia z dzieciństwa i dziecięcy podziw dla słojów w spiżarni dziadków. To wspomnienia ulubionych smaków i silnych męskich dłoni otwierających słoik. To też Zobacz więcej
Vin
Vin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Co tak pachnie?
CHIAS shake – recenzja

CHIAS shake – recenzja 23

Jakiś czas temu dostałam do przetestowania nowość marki Chias. Mianowicie shake na bazie nasionek chia. Napoje są sprzedawany w szklanych buteleczkach (200ml). Co jest zdecydowanie na plus patrząc na Zobacz więcej
Do Kasi Bem chodziłam kiedyś na jogę w szkole na Żurawiej. Wprawdzie nie na tyle często, żeby mieć takie rezultaty jak ona, ale wiem, że to sprawdzona osoba, która wie o czym mówi, jeśli chodzi o Zobacz więcej
Ina z roślinnego bloga truetastehunters.com zaczęła gotować z miłości. Początkowo nie była to miłość do gotowania, tylko do pewnego mężczyzny, który dobrze gotował. Dość typowe jest to, że przejście Zobacz więcej
Joanna Niedobecka z bloga domowe-wypieki.pl uważa, że deser to dzieło sztuki. Jej przepisy są dla tych, którzy lubią eksperymenty, pracochłonne desery, którymi można się pochwalić w towarzystwie, ale Zobacz więcej
Skrócona wersja praktycznych informacji z gruntownie opracowanych książek R. Chutkan "Dobre bakterie" i "Zdrowa lekkość brzucha". Podana w poręcznej formie leksykonowej, która pozwala na szybkie Zobacz więcej
Książka o smaku Gruzji to nie tylko książka kulinarna. Smak tworzą przecież ludzie, ich portrety, opowieści z podróży i klimat miejsca, gdzie rosną składniki, które będziemy jeść. “Gruziński smak” to Zobacz więcej
Właśnie przeczytałam grecką książkę kucharską napisaną przez australijskiego szefa kuchni, który ma też korzenie włoskie i którego misją jest pokazywanie światu nowoczesnej kuchni greckiej bez Zobacz więcej
Jeśli chcielibyście poczuć jak gotuje się w mikroskopijnej kuchni w Nowym Jorku, gdzie można dostać prawie każdy składnik świata, to “Smitten Kitchen” Deb Perelman jest dla was. Szczerze mówiąc nie Zobacz więcej