chleb zwykly

Bardzo szybka i prosta w wykonaniu salatka sniadaniowa, choc mozna ja rowniez wykonac na kolacje. Stworzona na poczekaniu:) no i co najwazniejsze- bardzo zdrowa. polecam!!! zrodlo: przepis wlasny Zobacz więcej
Bruschetta - grzanka z chleba. To kultowa przystawka kuchni wloskiej. Podawana jest w roznych wersjach, w roznych regionach. W Kampanii, gdzie pomidory uprawiane sa od wiekow, na wielka skale, Zobacz więcej
Bardzo lubię pieczywo z dodatkami, mogą to byc ziarna, warzywa lub orzechy. Jednak jak sie ma szescioletniego niejadka trudno sobie w ten sposob dogadzac. Wszelkie znajdowane w kromce, widoczne golym Zobacz więcej
Szukalam ostatnio jakiegos zamiennika pieczywa, poniewaz staram sie troche schudnac. Zwykly chlebek mi tego nie ułatwia,a ja bez pieczywa nie wyobrazam sobie zycia :) Przyznam, ze przyszly mi na mysl Zobacz więcej
Jolanta kolanowska
Jolanta kolanowska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mojacalabria
Chleb domowy

Chleb domowy 104

1
Kto z nas nie marzy o swiezym,pachnacym chlebie,zrobinym na dodatek wlasnorecznie? Mowie Wam!-pstryk i....jest! To zart oczywiscie-a na serio , -tak wlasnie wyglada jego przygotowanie,,--szybko! Za Zobacz więcej
Ten rodzaj chleba wypiekam w moim domu od dawna i swietnie sie sprawdza z roznymi dodatkami. Wiele osob pyta mnie, co tak naprawde robi ocet w chlebie-otoz z braku naturalnego zakwasu do wyrobu Zobacz więcej
Pare dni temu wzielo mnie na rosol. Wolowy. Ja rzadko gotuje zupy i najczesciej chyba sa to rosoly. Postanowilam, ze zrobie taki zwykly, klasyczny rosol polski. Wprawdzie z malymi odstepstwami, bo nie Zobacz więcej
koledzy mieli okazje zjesc u swojej gospodyni upieczony przez nia chleb i jej roboty krem czekoladowo-bananowy, ja natomiast musialam zadowolic sie kupnymi bulkami i dzemami. Posilki, ktore podawano Zobacz więcej
po biotechnologii napewno z niego wyniesiesz wiecej nic zwykly zjadacz chleba. Polecam ten wyklad rowniez wszystkim innym czytajacym, pragnacym poszerzyc swoje horyzonty i zrobic cos dla swojego Zobacz więcej
: Nic trudnego, prawda? Zwykly blat wymodelowany na ksztalt skrzydelek... A, ze ja malo techniczna jestem, to pomocowalam sie jeszcze filmikiem: klik klik. I jakos wyszlo! Moze nie perfekcyjnie, ale Zobacz więcej
! Pozdrawiam Reply aga 18 października 2010 at 9:40 pm cudne rogaliki:) takie do pochrupania przy herbatce, mniam:) Reply gosiaa99 18 października 2010 at 9:02 pm Jaki wspanily pomysl na lukier! Zobacz więcej
25/09/2013 by Taste Good Place Pochodze z Polski, kraju, w ktorym jemy rozne rodzaje chleba kazdego dnia – chleb razowy, na miodzie, na zakwasie, ze slonecznikiem, dynia, z maki z pelnego przemialu, Zobacz więcej
. Tymczasem jemy coraz mniej - myśląc, że to wystarczy. Pierwszą rzeczą, która należą zrobić, jesli chcemy schudnąć, to przebadać się. Na diagnostykę samochodu, czyli zwykly przegląd jesteśmy w stanie Zobacz więcej