chleb zytnio pszenny

/2011/06/chleb-zytnio-pszenny-z-ziemniakami.htm /1 większy bochen -ok 1200g- lub 2 mniejsze/ Wieczorem przygotować zaczyn zakwasowy * 150g mąki żytniej chlebowej - typ720 * 50g mąki żytniej razowej - Zobacz więcej
Aleaayah
Aleaayah Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Mozaika smakow
Bulki zytnio-pszenne

Bulki zytnio-pszenne 334

2
Zauwazylam, ze jako jedyna w domu osoba jedzaca regularnie chleb i jemu podobne wypieki, lepiej wychodze jesli pieke bulki zamiast bochenka chleba. Raz, bo po prostu bardziej ostatnimi czasy mi Zobacz więcej
Pyszny chleb, który długo pozostaje świeży. U mnie w wersji klasycznej dla nas, czyli z kminkiem Idealny będzie z oliwkami, suszonymi pomidorami, cebulką czy czarnuszką. Ja piekłam go w garnku Zobacz więcej