chuj

{{headerMessage}}
słowa, którego odtąd używałam przy każdej okazji, naprzemiennie z hellooo!. "Dzień dobry", apo niderlandzku chuje dach (choć google upiera się, że jest to chude dach) zdziwiło mnie strasznie. Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
A oto osobliwy przepis kulinarny zaproponowany przez poetę Andrzeja Ballo! Do szklanego dużego naczynia najlepiej z dnem (może być pożyczone) wrzuć kiszoną kapustę i obserwuj ją przez 15 minut. Jeżeli Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mówiono, że wchuj daleko. Czasami można było opisywaną rzecz zobaczyć iwtedy mówiono, że jest to to drzewo, tamta dziewczynka itak dalej. No, ale jeszcze można było opisywać zięciowi swoją córkę, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
tego przedstawiać. Bo kto nie lubi sernikobrownie niech pierwszy rzuci serem! :) Masa czekoladowa rozpływająca się wustach, sernik jest idealnie kremowy. No ijeszcze mus zowoców leśnych, jedyny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nie Mam cię a ty mnie nie masz Znam cię a ty mnie w ogóle nie znasz Tak Nie Zima jest jak wiosna zima jest Zima jest jak wiosna zima jest Zima jest jak wiosna zima jest Anioł skrzydło podniósł I Zobacz więcej
Anika
Anika Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Umysł Ciało Natura
kaj my to som

kaj my to som 18

0
{{headerMessage}}
. Miałam głowę pełną pomysłów, i planów ich realizacji. Miałam pisać tego bloga, zainspirowana życiem. Każdy dzień miał być przygodą, i wszystko mieliśmy odkrywać razem, na nowo. Była nowa, nazwa, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mogę z lektury wynieść. Trudne słowa opatrzone są przypisami dolnymi. W kwestii języka należy zaznaczyć, że mocno opatrzony jest rzucanymi "kurwami" tudzież "chujami". Głównym bohaterem jest żołnierz Zobacz więcej
{{headerMessage}}
opowiadać, ale chyba zaczyam WIEDZIEĆ - życie jest teraz. Wlaśnie teraz. w tej minucie,Nie w tym tygodniu czy nawet w tym roku.Teraz i chuj. Może nie ma tego co było kiedyś i tego co będzie jutro, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
odpublicznienia bloga żeby puszczać poważniejsze (co nie znaczy, że dobre) wierszydła, teksty, których póki co nie daję ze względu na niekoszelewskość. A tu proszę. Za wszystkie ciepłe słowa pięknie Zobacz więcej
BliskoMichy
BliskoMichy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blisko Michy
Hummus

Hummus 113

0
{{headerMessage}}
, lekko kwaśny, czadowy. Przyniósł Salbei - ususzone w całości liście szałwi (Omar twierdzi że Salbei to nie szałwia, ale jako kulinarny detektywsprawdziłam- szałwia nasza zwykła, ni chuja ze nie)No i Zobacz więcej
Wiera
Wiera Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jedz mnie!
Bruschetta (ślubofobia)

Bruschetta (ślubofobia) 101

0
{{headerMessage}}
(śmieszne wchuj, prawda?). Najważniejszy jest striptizer! I to nie byle jaki: zazwyczaj pojawiają się umięśnieni, idealnie wygoleni i zIQ ciut powyżej poziomu gekona (zapewne po to, żeby mrugać, anie Zobacz więcej
kudlaty
kudlaty Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Męskie Żarcie
Sztrass Burger Wrocław

Sztrass Burger Wrocław 260

0
{{headerMessage}}
szkoda więcej miejsca na ten lokal. O Sztrass burgerze słyszałem od paru osób – miejsce modne, popularne itp więc postanowiłem sprawdzić o co tyle krzyku. Lokal znajduje się na Psich Budach, Zobacz więcej
tadecki
tadecki Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Szef własnej kuchni :-)
Czy to postne?

Czy to postne? 107

0
{{headerMessage}}
człeków) nie jest tak łatwo dobrze poznać. I tu się zaczyna mój dylemat. Strasznie ciężko przechodzą mi przez usta życzenia "Wspaniałych Świąt w gronie rodziny i sielankowej atmosferze itp." do osób, Zobacz więcej
Chimek
Chimek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuryer Cyniczny
Po pierwsze – nie marnuj

Po pierwsze – nie marnuj 131

0
{{headerMessage}}
wtedy mam potworne wyrzuty sumienia. Podobno Polacy kiepsko sobie wyliczają co mają kupić. To prawda. Podobno Polacy marnują masę pieczywa. To też prawda. Ale wina leży tu też po stronie tych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(od razu mówię – nie dla mnie ;)), można spróbować. Graficznie prezentuje się świetnie, i od strony wizualnej cieszy oko. Ale… Czy tylko o to chodzi w kuchni? Zakończę optymistycznie – jeśli chcecie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kulinarnej Fumenti i wieloletniego współpracownika Roberta Makłowicza). Na tę książkę napaliliśmy się jak szczerbaty na suchary. Nawet posprzeczaliśmy się które z nas przeczyta ją jako pierwsze. Zobacz więcej