ciastak

ZOBACZ TAKŻE:

w szczelnie zamkniętym naczyniu Smacznego! Notatki Proponuję żurawinę posiekać przed dodaniem do ciasta, łatwiej będzie uformować ( pokroić ) ciastak. 3.1.09 Żurawinowe ciasteczka z nutą mandarynki Zobacz więcej
. Gotujemy kilka minut do zgęstnienia, ściągamy rondel z ognia. Myjemy i obieramy banana, odcinamy końcówki. Ugotowaną kaszę przelewamy do naczynia, dodajemy banana, kakao i cynamon, wszystko razem Zobacz więcej
, wszystkie składniki, poza białkami wrzucamy do wysokiej miski i łączymy za pomocą blendera. Nie przejmujecie się, jeśli wyda Wam się, że wychodzi zbyt rzadki. Blachę do pieczenia (okrągła o śr. Zobacz więcej
razem nie będzie źle. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym trochę tego przepisu nie zmodyfikowała ;) Najpoważniejsze modyfikacje polegały na dodaniu do ciastak startej na tarce o grubych oczkach Zobacz więcej
! są bardzo delikatne i miękkie Po całkowitym wystygnięciu robią się chrupiące, później delikatnie miękną, makaroniki przechowujemy w szczelnie zamkniętym pojemniku Wystudzone makaroniki można Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: