ciastka 3 zboża

Ciastka "3 zboża" w czekoladzie Jednym z moich ulubionych kuchennych zajęć jest pokrywanie ciastek stopioną czekoladą za pomocą miękkiego pędzelka. Mogłabym to robić godzinami! Te zbożowe ciasteczka, Zobacz więcej
Zdjęcia i teksty, które się tutaj znajdują, są mojego autorstwa, zanim skopiujesz - proszę zapytaj (patrz Ustawa z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych). Zobacz więcej
z belVita garść różowych winogron dwie łodygi selera naciowego 5 dag sera z niebieską pleśnią 2-3 łyżki malin z syropu lub świeżych 2-3 łyżki soku z malin 10 orzechów laskowych kilka ciasteczek Zobacz więcej
Dietetyczne ciasteczka bez mąki, zbóż, cukru i mleka - idealne dla alergików i osób na diecie (tutaj z umiarem;)) Przepyszne, chrupiące, bakaliowe i zdrowe ciastka - bardzo proste i szybkie do Zobacz więcej
Wolę śniadania na słono, a słodycze na deser, ale skoro mają być ciasteczka to niech będzie słodkie :-) PRODUKTY: Na 1 porcję: 125g twarożku półtłustego 1 łyżka mleka 1,5 łyżeczki cukru brązowego 1 Zobacz więcej
Zagramy w skojarzenia ? Mówię : śniadanie. Co w pierwszej kolejności przychodzi mi na myśl ? Kawa, owoce, zboża, nabiał. A jakby połączyć to wszystko razem ? Połączyłam, spróbowałam i... wyszło Zobacz więcej
łyżek kakao- ciastka belvita 5 zbóż - jagody goji - dowolne orzechy W rondelku na małym ogniu rozpuszczamy margarynę, dodajemy cukier i czekamy, aż się rozpuści, dodajemy wodę, mleko w proszku i Zobacz więcej
Ciasteczka zbożowe - nowość od marki Delecta. Gotowa mieszanka. Ciasteczka to bogactwo 5 zbóż: amarantus, orkisz, żyto, owies i pszenica. Szlachetne składniki i mnóstwo możliwości połączeń z Zobacz więcej
Jak już wiadomo, biorę udział w kampanii Jogobella w serwisie trnd.pl. W kampanii biorą udział 3 rodzaje jogurtów w rożnych smakach. Każdy pyszny na swój sposób. 8 zbóż idealnie pasuje na drugie Zobacz więcej
Zdrowe, pyszne, łatwe do przygotowania i mogą być takie jakie lubicie. Pełna dowolność jeśli chodzi o dodatki sprawia, że te ciastka za każdym razem można zrobić inne i za każdym razem wyjdą Zobacz więcej
Chwila w miłym towarzystwie, trochę ponarzekania, że wakacje za szybko mijają. Rowerowa wyprawa, kawiarenka na rynku, w ręce ulubiony Mc Flurry. Niech tak zostanie... Dzisiejsze ciastka, jeśli tak je Zobacz więcej
Barbarella
Barbarella Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Barbarella
Sernik z borówkami

Sernik z borówkami 258

0
pełnoziarnistych (użyłam 4 zboża Lu Go!) 100 g miękkiego masła Masa serowa 1 śmietana kwaśna (200 g) 5 jajek 1 kg sera twarogowego śmietankowego 3/4 szklanki cukru 1 łyżka mąki ziemniaczanej ok. 250 Zobacz więcej
Pierwotnie przymierzałam się do przygotowania zdrowych i smacznych ciasteczek z wykorzystaniem płatków owsianych, ale ponieważ miałam w domu płatki "6 zbóż", postanowiłam je wykorzystać. W składzie Zobacz więcej
endywia
endywia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
endywia
Ciastka "samo zdrowie"

Ciastka "samo zdrowie" 241

0
) 300 g płatków ekologicznych 4 zboża: pszenne, żytnie, jęczmienne i owsiane (2,5 szkl) 150 g pestek słonecznika (1,5 szkl) 100 g wiórków kokosowych (1,5 szkl) 70 g płatków migdałowych (3/4 szlk) 50 g Zobacz więcej
Dziś wychodzę naprzeciw tym, których nękają wyrzuty sumienia po zjedzeniu ciastka, kawałka sernika lub babki. Proponuję zdrową alternatywę - muffiny wykonane wyłącznie z mąki razowej żytniej. Z Zobacz więcej
Muffinkowe serniczki z kokosowo – ciasteczkową kruszonką autor: Aga on 25 kwi 2013 • 3:30 pm Komentarzy: 2 Znów słodkie dominuje w mojej kuchni. Mam teraz niezwykle intensywny okres w życiu. Ciągle Zobacz więcej
łapach, żeby w musztardówce ukręcić to białe cudo. Po chwili dotarło do mnie również, że raczej nie przypadnie mu on do gustu, bo Młody ma zdecydowanie niższą tolerancję słodyczy niż ja. Składniki Zobacz więcej
Pierogi uwielbiam w każdej postaci czy to ruskie, z kaszą gryczaną, czy drożdżowe z różnorodnymi farszami, a także Calzone… :) Obmyśliłam sprytny plan połączenia pierogowej formy, pancakes i ciastek Zobacz więcej
Amarantus, jest to jedna z najstarszych roślin uprawnych świata, historia amarantusa sięga 4000 lat p.n. e. Używany był już przez Inków, Majów czy Indian do wyrobu tradycyjnych potraw. To zboże Zobacz więcej